Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Met het openen van de clubs zijn de eerste Phoenix-avonden in de Time Out inmiddels achter de rug en dus geeft de organisatie hier een groot vervolg aan. Eind deze maand zullen namelijk de grootste raw hardstyle artiesten van dit moment optreden voor duizenden liefhebbers tijdens de XXL editie in de Brabantse beuktempel.

LEES OOK: Phoenix keert terug met nieuwe evenementen voor 3.000 man

Het zal je niet ontgaan zijn, want de afgelopen weken regent het video’s op social media van optredens van onder andere Act of Rage tijdens Phoenix. Zonder anderhalve meter en zonder mondkapjes genieten bezoekers in meerdere zalen massaal van de muziek die ze zo lang hebben moeten missen. En dus doet de organisatie hier op 31 juli een extra schepje bovenop.

Phoenix Raw XXL heeft namelijk een line-up in huis gehaald waar iedere raw liefhebber van zal watertanden. De hele dag zullen artiesten als Warface, Rebelion, Act of Rage, E-Force en vele anderen hier in de 3 verschillende area’s te vinden zijn. En je leest het goed, want deze Phoenix-editie heeft eindelijk weer ouderwets lange festivaltijden: het evenement duurt van 14:00 ’s middags tot 2:00 in de nacht.

Phoenix Raw XXL line-up

Warface
Rebelion
Act of Rage
E-Force
Adaro
Delete
Rejecta
Crypsis
Rooler
Malice
Killshot
Regain
The Purge
Bloodlust
Unresolved
Deetox
Bass Chaserz
Imperatorz
Neroz
Jason Payne
Element
Cryex
Mish
Art of Unity
Host: Tha Watcher
Host: MC Barricade

Area 3: Fraw & Friends
Fraw
The Purge
Mutilator
So Juice
Sins of Insanity
Invictuz
Rayzen
Host: MC Focus

12 uur lang beuken met raw hardstyle artiesten van festivalformaat

Phoenix Raw XXL vindt plaats op zaterdag 31 juli 2021 in de Time Out in Gemert. Het gaat om een officieel Testen voor Toegang-evenement: wanneer je binnen 40 uur voor het event je laat testen en een negatieve uitslag hebt, kun je naar binnen om zonder anderhalve meter afstand en zonder mondkapje te feesten. Ga voor meer informatie en tickets naar de officiële website van het evenement.

Omslagfoto via Phoenix Festival / Wanyama-photo

Reageren