Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Na het uitbrengen van maar liefst 3 albums in 2,5 jaar tijd, heeft Marco Spronk – beter bekend als Phuture Noize – aangegeven dat hij voor een paar maanden een stapje terug zou doen wat betreft het produceren van nieuwe muziek. Maar via een persoonlijk bericht heeft de hardstyle DJ laten weten dat hij absoluut niet stil gezeten heeft.

LEES OOK: Phuture Noize vertelt over Black Mirror Society Deluxe Edition: “After this i’ll try to begin something new”

Via zijn officiële Facebook-fanpage gaf hij zijn fans al een kleine update: “Ik heb heel veel brainstormsessies gehad en veel werk op de achtergrond gedaan. Ik plan de toekomst heel zorgvuldig om ervoor te zorgen dat mijn visie met grote kwaliteit helder zal zijn, zo laat hij weten. “Ik heb veel inspiratie en en werk hard om de juiste (grote) evenementen erbij te betrekken om mijn toekomst zo uniek en cool mogelijk te maken.” Hij sluit zijn bericht af met een opvallende uitspraak: “Ik weet dat dit allemaal vaag klinkt, maar alles wat ik nu kan zeggen is dat het iets is dat niemand ooit eerder in de hardstyle heeft gedaan.”

Inmiddels zijn de speculaties op zijn bericht natuurlijk losgebarsten. In de comments spreken zijn fans al over “een eigen Phuture Noize event” en dat ze “niet kunnen wachten op wat hij voor ze in petto heeft.” Op zijn laatste album bracht Marco overigens nog tracks uit als ‘The beginning of something new’ en ‘I wasted all of my time’. Wie weet legde hij hiermee al wel een linkje naar zijn aankomende toekomstplannen…

Phuture Noize heeft naast de release van zijn Black Mirror Society (Deluxe editie) nog vier albums uitgebracht in zijn carrière. Naast al dit studiowerk heeft hij natuurlijk ook on stage al flink wat hoogtepunten bereikt. Zo was hij Tijdens Defqon.1 2019 verantwoordelijk voor een deel van het anthem en draaide hij een Spotlight set tijdens The Gathering. Daarnaast is hij een bekende naam op de line-up van evenementen als Decibel outdoor, Qlimax, Intents Festival en QAPITAL.

Phuture Noize: ‘The beginning of something new’

Nadat Phuture Noize eerder dit jaar aangaf dat zijn Black Mirror Society (Deluxe editie) het begin van iets nieuws betekende, lijkt het wachten nu bijna over. Via Facebook liet hij namelijk nog weten dat “waar hij op dit moment aan werkt zich zeer binnenkort zal ontvouwen.” Voor nu is het dus nog niet duidelijk maar als we Marco mogen geloven wordt het iets dat nog nooit vertoond is binnen de scene. Houd voor meer informatie zijn Facebook-fanpage goed in de gaten.

Omslagfoto van Facebook-pagina Fatality

Reageren