Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Je kunt natuurlijk wel eens helemaal losgaan op de zaterdagavond, daar is het tenslotte weekend voor. Maar sommige mensen kunnen het wel héél bont maken op een feestje. De politie in Arnhem vond namelijk vandaag een verdwaalde Qlimax bezoeker in een parkeergarage nadat hij het feest had bezocht. O ja, en deze 28-jarige man uit Estland had alleen nog maar z’n onderbroek aan. Wat een feest.

Stel je voor dat je speciaal voor Qlimax helemaal vanuit een ver land naar ons koude kikkerlandje komt voor een weekendje hardstyle. Al maandenlang verheug je je op het evenement, je betaalt een aardige duit voor vervoer en verblijf; dit moet dé avond van je leven worden waarmee je iedereen thuis jaloers gaat maken. Deze 28-jarige meneer heeft in ieder geval genoeg te vertellen sinds de afgelopen nacht in het GelreDome.

De man ging samen met vrienden naar Qlimax, raakte deze vervolgens kwijt en later ook nog eens zijn kleren. Volgens Omroep Gelderland probeert de politie hem nu te herenigen met zijn kameraden. Het is nog onbekend waar zijn kleren zijn gebleven en hoe hij in de parkeergarage is beland.


Omslagfoto via Facebook-pagina Qlimax

Reageren