Laurens van Beers
Door Laurens van Beers

Geloof het of niet, het is waar. Na de ‘geruchten’ van Project One op Qlimax 2016 – Rise of the Celestials is vanmorgen bekendgemaakt dat Project One, aka Headhunterz & Wildstylez, in december naar Australië zullen afreizen voor een optreden bij Knockout Circuz!

Knockout Circuz is een groot event wat al meerdere jaren wordt gehouden in Sydney, Australië. Naast Project One, die zijn aangekondigd als ‘The Ressurected’, zullen artiesten als Noisecontrollers, Coone, Warface, Wasted Penguinz, Max Enforcer, Tha Playah & Evil Activities ook aanwezig zijn op 10 december. Kijk hier voor meer informatie over het evenement.

Project One
De act Project One bestaat uit Headhunterz en Wildstylez, beide grote artiesten in de hardstyle scene. Ook al is Headhunterz een tijd geleden weggedreven en een andere weg op gegaan, hij blijft een pioneer in de harten van ontelbare fans. Afgelopen editie van Defqon.1 maakte hij zelfs een mini-comeback door een optreden te geven tijdens Defqon.1 Legends op de mainstage op zondag. Veel fans zouden hem nog steeds met open armen ontvangen, mocht hij ooit besluiten om terug te keren naar de scene.

Het album Project One wordt ook nog steeds gezien als hét hardstyle album aller tijden, met vele classics zoals ‘Fantasy or Reality’‘The Art of Creation’‘Rate Reducer’ and ‘Life Beyond Earth’. Project One heeft slechts een klein aantal optredens gehad, waarvan de laatste een verrassingsoptreden was tijdens X-Qlusive Wildstylez in 2013. Daarvoor was het laatste optreden in 2010, dus veel fans hebben al meer dan zes jaar moeten wachten op een mogelijke comeback van het duo.

Reacties

  • Tim 05 oktober 2016 - 10:15

    Jevergeet 20 oktober 2012! Toen waren ze een verrassing tijdens het feest van Headhunterz in de ziggodome!

    Quote

Reageren