Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Met nog iets meer dan één maand te gaan, mogen we ons alweer opmaken voor het grootste hardere stijlen-evenement ter wereld. Qlimax, misschien wel hét meest toonaangevende evenement in onze scene, staat namelijk voor de deur en dus krijgen we steeds meer over het evenement te weten. Vanavond is weer zo’n avond, want het Qlimax 2017 anthem is namelijk live via Facebook gepresenteerd. Check de uitzending hieronder!

Voor veel artiesten is het maken van het anthem voor Qlimax dan ook wel écht een dingetje en staat het pal bovenaan de bucketlist. Best logisch, want dit paradepaardje van organisator Q-dance is wereldwijd in trek. Van over de hele aardbol komen bezoekers jaarlijks naar het GelreDome in Arnhem, om één volledige nacht omvergeblazen te worden door de stage, muziek en show. Niet voor niets is Qlimax nog maar één van de weinige evenementen dat uitverkoopt, zelfs nog voor het bekendmaken van de line-up. En vanavond zijn we dus te weten gekomen welke artiest uit de line-up verantwoordelijk is voor het anthem: Wildstylez.

Bekijk hier het Qlimax 2017 anthem

Nadat het anthem afgelopen zomer ook al voorbij kwam tijdens de eindshow van Mysteryland, is zojuist de maker officieel bekendgemaakt. Via een livestream, die vanavond online ging, is het anthem van Qlimax 2017 gepresenteerd. De stream was vanaf 19:00 te bekijken en na een kleine preview kwam nog een uitgebreid interview met Wildstylez door MC Villain. Het is nu dus nog maar iets meer dan één maand wachten tot je het anthem in levende lijve, tussen de muren van het GelreDome, mag aanschouwen.

Qlimax – The Temple Of Light is dus al stijf uitverkocht en onlangs maakte Q-dance bekend welke dj’s er komen draaien. Onder andere artiesten zoals Gunz for Hire, Noisecontrollers & Atmozfears en Sub Zero Project staan op de programmering. Benieuwd naar alle namen die op zaterdag 18 november achter de draaitafels staan? Dan is de volledige line-up van Qlimax is hier te bekijken. Voor meer informatie ga je naar de website van het evenement.

Omslagfoto via Facebook-pagina Qlimax

Reageren