Sharon van der Werf
Door Sharon van der Werf

Begin december hebben jullie massaal gestemd op de Hardstyle Awards. Nu het jaar bijna afgelopen is, komen we langzaam dichterbij de Hardstyle Awards Ceremony. Vandaag kunnen we bekend maken dat Qlimax, REBELLiON en Supremacy strijden voor de titel ‘Best Indoor Event’. 

LEES OOK: Decibel outdoor, Defqon.1 en Intents in de race voor beste festival van 2023

Met trots presenteren Hard News & Hardstyle.com dit jaar opnieuw de eerste onafhankelijke Hardstyle verkiezing op basis van data en jouw stemmen. Dit jaar zijn er twee nieuwe awards te vergeven bij de Hardstyle Awards Ceremony: ‘Best Outdoor Festival’ en ‘Best Indoor Event’.

De genomineerden voor ‘Best Indoor Event’ zijn…

Meer dan 27.500 bezoekers trokken afgelopen november naar de GelreDome af voor Qlimax. Online werd voorafgaand aan deze editie al gesproken over ‘de beste line-up sinds tijden’ met de comeback van Showtek, TNT, B-Front & Phuture Noize en Brennan Heart.

Dit jaar konden bezoekers voor het eerst niet van één, maar twee dagen REBELLiON genieten. Hiermee werd de jungle tribe onomstotelijk het allergrootste RAW-event wereldwijd. Komend jaar wordt voor het eerst REBELLiON Outdoor Festival georganiseerd, maar slepen ze voor dit jaar nog de titel ‘Best Indoor Event’ in de macht?

Supremacy was dit haar in een recordtempo uitverkocht: in slechts 15 minuten tijd vlogen de meer dan 15.000 beschikbare tickets uit de member sale over de digitale toonbanken. Sommige bezoekers vonden dit de beste editie ooit, maar is dat ook genoeg om deze prestigieuze award te winnen?

Kijk op 4 januari 2024 naar de live-registratie van de Hardstyle Awards Ceremony

Wil je weten wie er dit jaar met de titel ‘Best Indoor Event’ wordt bekroond? Tune dan in op 4 januari 2024 voor de Hardstyle Awards Ceremony. Vanaf 21:00 bekijk je de live-registratie op YouTube.

Reageren