Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Binnenkort kun je ook op Netflix terecht voor hardstyle: Qlimax The Source zal namelijk over 5 dagen al te zien zijn op de bekende streamingdienst. Dit maakte organisatie Q-dance zojuist bekend: “We zijn daarom trots dat niet alleen onze fans, maar ook een partij als Netflix Qlimax The Source net zo’n spektakel vindt als wij.”

LEES OOK: Hardstyle-wereld diep onder de indruk van Qlimax The Source

Vorige maand bleek Qlimax The Source, als vervanger van het grootste indoor hardere stijlen-evenement ter wereld, een daverend succes te zijn. Van over de hele wereld schakelden hardstyle-fans in: zo werden er maar liefst 20.000 tickets verkocht in 80 verschillende landen. Sindsdien vroegen vele liefhebbers zich af wanneer ze deze indrukwekkende show, met Sub Zero Project, Phuture Noize, Headhunterz & JDX, B-Front, KELTEK en Sefa, (weer) konden zien. Maar hier heeft Q-dance nu een uniek antwoord op.

Qlimax The Source is namelijk de eerste hardstyle-productie ooit die op Netflix komt te staan. “2020 was natuurlijk een ontzettend uitdagend jaar voor ons, waardoor we werden gedwongen om nog meer te innoveren dan dat we al deden”, laat Jonas Schmidt (Creative Director bij Q-dance) weten. “We zijn daarom trots dat niet alleen onze fans, maar ook een partij als Netflix Qlimax The Source net zo’n spektakel vindt als wij. We kunnen niet wachten om hardstyle en het mystieke karakter waar Qlimax om bekend staat op 22 december naar de mensen thuis te brengen.”

Ook Janey van Ierland (Manager Acquisitions & Co-Productions Benelux bij Netflix) is verheugd met de samenwerking: “Q-dance heeft met Qlimax The Source een fantastisch virtueel dance-event neergezet. We zijn heel blij dat we dit naar een wereldwijd publiek mogen brengen en hardstyle-fans op deze manier toch een beetje een festival beleving kunnen geven.”

De audiovisuele journey van Qlimax The Source op Netflix

Qlimax The Source is vanaf 22 december wereldwijd beschikbaar op Netflix. Het is bovendien ook het allereerste Nederlandse dance-product dat op de streamingdienst komt te staan.

Omslagfoto via Instagram-pagina Qlimax / MNO Photo

Reageren