Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het is vandaag ouderwets nagenieten geblazen. Na een succesvolle – maar vooral bizar mooie -Qlimax The Source, staat het internet inmiddels vol met lovende reacties van fans uit de hardere stijlen, in een evenementloze tijd. “Wát een visitekaartje voor onze scene!”

LEES OOK: Interview met Q-dance over Qlimax The Source: “Een compleet nieuwe hardstyle ervaring”

Bijna ouderwets waren de bekende festivalkriebels gisteravond weer eens aanwezig bij de liefhebbers. Na maanden van geen evenementen, en dus ook geen ‘normale’ Qlimax, kwam organisatie Q-dance met een alternatief. Veel fans vroegen zich af hoe Qlimax The Source eruit zou zien, maar the founding fathers of hardstyle hadden hier vooraf een simpel antwoord op: “Laat het je overkomen. Als je aan het eind denkt van “fuck, dit was vet”, dan is onze missie geslaagd.”

En die missie is volgens velen absoluut geslaagd. Na een tijdreis door de historie van het grootste indoor hardere stijlen-evenement tijdens The Legacy, begon iets voor half negen het hoofdprogramma: Qlimax The Source. Op zes verschillende locaties werd de nieuwe muziek van de artiesten uit de line-up op een bijzondere, mooie, trippende wijze vastgelegd en uitgezonden over de hele wereld. Meer dan 80 nationaliteiten schakelden in tijdens the audiovisual journey!

De socials staan vol met lofzang over de online experience van dit weekend. Ook op de Instagram story van Hard News reageerden jullie massaal met complimenten voor Qlimax The Source. Waaronder “Ik ben sprakeloos”, “Adembenemend!” en “Ze zouden dit op Netflix moeten zetten, zodat de wereld kan zien hoe mooi onze hardstyle-scene is.” Wat vond jij van Qlimax The Source?

Bewondering voor indrukwekkende Qlimax The Source-avond

Qlimax The Source werd gisteren uitgezonden via het live kanaal van Q-dance, met o.a. Headhunterz & JDX, Sub Zero Project en KELTEK op de line-up. Of de gehele uitzending later nog online wordt gezet, is nog niet bekend, maar op dit moment is Q-dance naar mogelijkheden aan het kijken omtrent de release.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Qlimax (@qlimax)

Omslagfoto via Facebook-pagina Qlimax / MNO Photo

Reacties

 • Patrik stakenburg 29 november 2020 - 22:20

  Uitbrengen!!! Niet gezien maar hardstyle fan van het 1e uur. Wil het gewoon zien horen voelen!!!!!

  Quote
 • Koen 15 december 2020 - 15:05

  “Ze zouden dit op Netflix moeten zetten, zodat de wereld kan zien hoe mooi onze hardstyle-scene is.”

  Wat een ongelofelijk vet idee is dat zeg!!
  Just imagine..🔥💯

  Quote

Reageren