Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Liefhebbers van Harmony of Hardcore opgelet, want het bekende festival haalt samen met X-Factor Events de geliefde RAVEZONE naar binnen toe. Het concept met een enorme reputatie keert dus eindelijk weer terug en doet dit met 18 van de hardste artiesten van dit moment in Eindhoven.

LEES OOK: EZG combineert rappen en Hardstyle als geen ander

Meer RAVEZONE is altijd beter. In 2005 begon het als evenement in en rondom Nijmegen (zoals De Vasim en Doornroosje) en daarnaast is het al vanaf het allereerste uur verbonden aan Harmony of Hardcore. Jaarlijks is deze meterslange tent een hoogtepunt van The Ultimate Hardcore Feeling en is het inmiddels uitgegroeid tot de grootste area van Harmony.

De zojuist onthulde RAVEZONE line-up van het event liegt er niet om. Zoals je gewend bent staat alles in het teken van Extreme Hardcore en zijn onder andere Miss K8, Partyraiser, Spitnoise en nog 15 andere acts aanwezig op de terugkeer van het event. “An overload of heavy kicks, high BPM and extremely distorted sound will reverberate thanks to this massive line-up.”

RAVEZONE line-up

Miss K8
Partyraiser
Spitnoise
Barber
Deadly Guns vs. N-Vitral
Cryogenic vs. The Dark Horror
Never Surrender vs. Hysta
Rosbeek
Irradiate (Atomic Warfare LIVE)
Manifest Destiny
Vandal!sm vs. Bazzy
Tensor & Re-Direction
Tha Watcher

Bovendien heeft de organisatie besloten om deze indoor editie van RAVEZONE op een nieuwe locatie te houden. Vibes Eindhoven (waar vroeger het bekende Beursgebouw zat) heeft in het bruisende hart van de lichtstad plek voor 2500 man, ligt vlakbij het station en heeft een uitstekende akoestiek.

“RAVEZONE makes its long awaited indoor comeback!”

RAVEZONE wordt overdag gehouden op zaterdag 24 februari 2024 in het Eventcenter Vibes Eindhoven van 14:00 tot 00:00. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 27 september 19:00: pre-registreer je nu via de officiële website van het event om de kaartverkoop niet mis te lopen. “If tickets sell out during the pre-sale, there will be no regular sale.”

ravezone 2024 line-up

Omslagfoto via Facebook-pagina Harmony of Hardcore / SPARK

Reageren