Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Rebelion pakt groots uit voor The Second Dose in Duitsland. In samenwerking met Musical Madness presenteert het duo de evolutie van hun beroemde live-act tijdens een eigen event, vlak over de grens met Nederland.

LEES OOK: Musical Madness bereidt grootste indoor Hardstyle show van Duitsland voor

Al sinds het allereerste live-optreden van Rebelion’s Overdose in 2019 is deze speciale act van de Schotten ongekend populair. Met indrukwekkende optredens en een enorme vraag naar de livesets, heeft Rebelion deze live-act nu naar een nóg hoger niveau getild en is het nu tijd voor de tweede dosering.

Na het debuut op hun eigen X-Qlusive en een aanstaande première in Duitsland tijdens APEX, komt Rebelion binnenkort al met een compleet eigen evenement voor The Second Dose. Naast dat de heren zelf een DJ set zullen verzorgen, pakken ze door met hun geüpgraded Overdose en hebben ze de hardste artiesten van dit moment uitgenodigd. “It’s not what you think – it’s much worse.”

Rebelion Overdose: The Second Dose line-up

Rebelion (DJ set)
Overdose (The Second Dose)
Act of Rage
Adjuzt
Cryex (LIVE)
Deadly Guns
Hard Driver (NRG OVERLOAD LIVE)
Phuture Noize
Physika
Warface
Hosted by Livid

Rebelion en Musical Madness bundelen krachten: “We proudly present the evolution of Overdose. Time for your second dose!”

Rebelion Overdose: The Second Dose vindt plaats op zaterdag 18 maart van 20:00 tot 05:00 in de bekende Turbinenhalle in Oberhausen (ongeveer een uur vanaf Eindhoven en Nijmegen). Tickets en meer informatie zijn verkrijgbaar via de officiële website van het event.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hard News (@hardnewsnl)

Omslagfoto via Facebook-pagina Rebelion

Reageren