Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

REBELLiON kijkt met vol vertrouwen naar de laatste maanden van dit jaar, waar het de poorten van The Dome weer zal gaan openen. De laatste editie van het succesvolle raw hardstyle-concept verkocht ruim van te voren volledig uit en daarom is nu de pre-registratie geopend, waardoor jij met een aanbetaling van slechts €10 jezelf kunt verzekeren van een ticket voor het event in november.

LEES OOK: REBiRTH Festival pakt uit met nóg dikkere livestream: “We brengen de kick-off bij jou thuis”

Sinds 2014 komen de grootste artiesten uit de raw naar REBELLiON; het evenement dat bekend is van die gigantische tent op REBiRTH Festival en van The Dome in Haaren. Zelfs met deze recente verhuizing verbrak de organisatie het record met aantal bezoekers en verkocht het hiermee opnieuw uit, voor duizenden liefhebbers van raw hardstyle.

Daarom heeft REBELLiON besloten om nu alvast de pre-registratie te openen. Registreer je nu en krijg exclusief toegang tot de loyalty sale en bemachtig je kaartje nog voordat de reguliere verkoop begint.

REBELLiON 2021: “Endure the sacred ritual in order to become… One With The Tribe”

REBELLiON vindt plaats op zaterdag 27 november 2021. De line-up blijft nog even geheim, dus houd de socials van het raw-evenement goed in de gaten voor meer informatie.

Omslagfoto via Facebook-pagina REBELLiON

Reageren