Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Het hing al eventjes in de lucht, maar nu is ook eindelijk het volledige programma voor REBiRTH Live bekendgemaakt. Het festival – dat normaal gesproken hét seizoen aftrapt – heeft voor de livestream een behoorlijk rijtje artiesten in huis gehaald en kijkt op 10 april alvast uit naar volgend jaar: “You don’t want to miss this!”

LEES OOK: Mogelijk vanaf juli evenementen: kabinet steunt festivals met garantiefonds

De cirkel is (hopelijk) rond: vorig jaar was REBiRTH Festival één van de eerste festivals met een livestream, nadat het coronavirus het bekende roet in het eten gooide. Met een sprankje hoop aan de horizon wil de organisatie niet nog een editie voorbij laten gaan en daarom worden de beste paarden van stal gehaald tijdens REBiRTH Live.

Denk hierbij aan je favoriete DJ’s zoals D-Block & S-te-Fan, Gunz For Hire ‘The Best Of’, Sound Rush, D-Sturb, Hard Driver, Rebelion, E-Force, Deadly Guns en Demi Kanon. Zij zullen de hele dag voor je draaien, inclusief een dikke show, interviews en extra specials. Zet zaterdag 10 april maar alvast in je agenda en schakel in via www.rebirth-festival.nl/live.

REBiRTH LIVE line-up

Demi Kanon
Sound Rush
Hard Driver
D-Block & S-te-Fan
D-Sturb
Gunz For Hire ‘The Best Of’
Rebelion
E-Force
Deadly Guns

Haal nu je tickets voor de échte aftrap van het festivalseizoen op REBiRTH 2022

Bovendien zal de kaartverkoop voor REBiRTH Festival 2022 tijdelijk weer geopend worden, zodat de trouwe bezoekers de mogelijkheid hebben om de echte kick-off volgend jaar niet te missen. Hiermee maak je zelfs kans op 5×2 Golden Tickets, maar wees snel want de verkoop eindigt eind mei! Heb je al een kaartje? Dan doe je automatisch mee met deze give-away.

Omslagfoto via Facebook-pagina REBiRTH Festival

 

Reageren