Hard News
Door Hard News

Rebellion is terug! En wel op zaterdag 28 november op de inmiddels bekende locatie: Sporthal Beekdal in Haaren. Na twee uitverkochte edities van Rebellion barstte de Rebellion-area tijdens Rebirth Festival 2015 wederom uit zijn voegen. Rebirth Events hoopt al jullie Rebels weer te mogen verwelkomen om er een vette derde editie van te maken.

De ingrediënten zijn zoals je die van Rebirth Events gewend bent: een gevarieerde line-up voor een betaalbare prijs. Sporthal Beekdal zal worden omgeturnd tot een ware beuktempel met een mooie stage en vette lichtshow, samen met de sfeer die de feesten in Haaren kenmerkt gaat dat gegarandeerd knallen worden. Ben jij klaar om de strijd aan te gaan? Koop die tickets en Join the Rebellion!

Sporthal Beekdal biedt ruimte aan circa 1800 bezoekers en zal het toneel bieden aan de Rebellion aangevoerd door de volgende strijders:

Line up

Dj Adaro – B-Front – Crypsis – E-Force
Warface – Regain vs Delete
Prefix & Density – Requiem – Tartaros
NSCLT – Artifact – host: MC Da Syndrome

Eenieder die zich verbonden voelt met de Rebellion wordt van 14.00 tot 01.00 uur verwacht om samen ten strijde te trekken. Together, we will be victorious!

Info kaartverkoop

De kaartverkoop start op woensdag 26 augustus om 20.00 uur, kaarten á €29,50 zijn verkrijgbaar via www.jointherebellion.nl en paylogic.

Leeftijd

17+ (ID verplicht)

Tickets winnen!?

Deel dit bericht met je vrienden! We kiezen 2 winnaars uit die beiden 2 tickets winnen voor Rebellion. De winnaars maken we woensdagmiddag bekend!

Social media

Blijf op de hoogte van van alles omtrent #rebellion2015 en andere evenementen zoals #rebirth2016 via @rebirthfestival en facebook.com/rebirthfestival.

www.jointherebellion.nl
twitter.com/rebirthfestival
facebook.com/rebirthfestival

Aftermovie Rebellion 2014

We hope to see you all, together we will be victorious!

Info: www.jointherebellion.nl
Direct ticket link: http://bit.do/REBELLIONTICKETS
FB-event: http://bit.do/REBELLIONEVENT

Reageren