Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Nog nooit hebben we zo erg uitgekeken naar de opening van het festivalseizoen op REBiRTH Festival: nu nog meer dan ooit. Gelukkig biedt de organisatie vandaag een uitstekend alternatief en is het vol met vertrouwen voor de aanstaande editie van volgend jaar, en jij kunt hier bij zijn: “We will unite again.”

LEES OOK: REBiRTH Festival pakt uit met nóg dikkere livestream: “We brengen de kick-off bij jou thuis”

REBiRTH Festival laat weten dat deze geliefde opener van het seizoen nog mooier zal zijn dan we in al die jaren hebben meegemaakt. Op 8, 9 en 10 april trappen we namelijk af met drie dagen, vol met alle hardere stijlen zoals je gewend bent. “Precies drie jaar na onze laatste editie zullen we ons weer verenigen tijdens de officiële aftrap van het festivalseizoen.”

Vandaag krijgen we alvast een voorproefje, met een 8-uur durende livestream waar o.a. D-Block & S-te-Fan en D-Sturb het festivalgevoel naar je huiskamer brengen tijdens REBiRTH LIVE. Bovendien is hiermee de kaartverkoop nu tijdelijk geopend, zodat je nu al de mogelijkheid krijgt om de opener van het festivalseizoen niet te hoeven missen. Je maakt nu ook nog eens kans op een Golden Ticket voor jou en een vriend(in)!

Verzeker je nu van dé kick-off van het festivalseizoen op REBiRTH Festival 2022

REBiRTH Festival 2022 vindt plaats op 8, 9 en 10 april. Wees vlug met het halen van een kaartje, want door eerdere verkoop zijn er al een hoop tickets over de digitale toonbank heen gegaan. Ga voor meer informatie en tickets naar de officiële website van REBiRTH.

Omslagfoto via Facebook-pagina REBiRTH Festival 

Reacties

  • Minie peters 10 april 2021 - 16:07

    Dat zou super dat alle grote feesten door gaan de mensen zijn daar wel aan om te feesten en genieten

    Quote

Reageren