Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Wat ooit begon als de vervanger van een plaatselijke touwtrekwedstrijd, is uitgegroeid tot een meerdaags festival van formaat dat bezoekers weet te trekken uit heel Europa en zelfs daarbuiten. REBiRTH Festival trapt jaarlijks het festivalseizoen af en deed dat op 7 en 8 april wel met een hele speciale editie. Hiervan is zojuist de aftermovie verschenen, die weer mee terug in de tijd nemen van de 10 Years Ceremony.

LEES OOK: ‘De 10e editie van REBiRTH was er één voor in de boeken’

Met zes verschillende stage’s verspreid over de twee verschillende dagen was REBiRTH Festival dit jaar groter dan ooit. Het festival in Haaren bedroeg dit jaar zes verschillende stages, verspreid over de zaterdag en zondag en deze zijn allemaal opnieuw te beleven in de 13 minuten. Bekijk de volledige REBiRTH Festival 2018 aftermovie hieronder.

Win levenslang tickets voor REBiRTH Festival met 3 vrienden!

Hoewel het festivalseizoen pas nét is begonnen, staat de volgende editie alweer op de planning. Op zaterdag 13 april en zondag 14 april keert REBiRTH terug op de Raamse Akkers in Haaren om het seizoen traditiegetrouw in te luiden. Wil jij voor de rest van je leven, samen met drie vrienden, bij deze aftrap zijn? Schrijf je dan in voor de aankomende editie via http://rebirth-festival.nl/pre-registratie

Reageren