Hard News
Door Hard News

Op zaterdag 9 en zondag 10 april 2016 nodigt Rebirth Festival jou uit om de start van het festivalseizoen te komen vieren. Je zult er niet alleen voor staan tijdens ‘ The Wildest Adventure’. Rebirth Festival heeft namelijk tientallen andere heldhaftige avonturiers gevonden die je zullen vergezellen op het avontuur van je leven.

Zo zullen op 9 april o.a. Frontliner, Gunz for Hire en B-Freqz je de weg wijzen. Hebben artiesten als Adaro, Warface en Delete zich tot de tanden toe bewapend. Staan D-Block & S-te-Fan, Crypsis, Tatanka en andere onderzoekers klaar om verhalen van vroeger te vertellen en zullen Mark with A K, Mental Theo en Darkraver spelen met vuur tijdens dit wilde avontuur.

Maar dat is nog niet alles, want op 10 april gaat de ontdekkingsreis door met een nieuw leger aan moedige wereldreizigers. Deze dag zul je worden gesteund door de Medium Rare hosting van Frequencerz, een knotsgekke Puinhoop Kollektiv hosting en nog veel meer.

Durf je het aan? Klik hier voor de volledige line-up van Day-1. De line-up voor Day 2 volgt zeer binnenkort!

Pak €4,50 voordeel met een Early Re-Bird ticket!

Ga jij mee op avontuur? Koop je ticket tijdens de Early Re-Bird en bespaar €4,50. De Early Re-bird verkoop loopt van woensdag 9 december 19.00 uur tot en met vrijdag 11 december 23.59 uur. Vanaf 12 december 00.00 uur gaan de reguliere tickets in de verkoop.

Kaarten koop je via www.rebirth-festival.nl.

Minimum leeftijd: 17+
De minimumleeftijd om Rebirth Festival te bezoeken is 17 jaar. ID is verplicht.

Pendelbussen
Ook dit jaar zullen er pendelbussen rijden die aansluiten op het nachtnet. Binnenkort meer informatie hierover.

Reageren