Mark de Rond
Door Mark de Rond

Gisteravond werd bekend dat de aankomende editie van REBiRTH Festival een extra dag bevat. De traditionele opener van het festivalseizoen zal plaats vinden op 12, 13 en 14 april in Haaren. De organisatie heeft verder flink wat uitbreidingen op de planning staan.

Het nieuws werd onthuld via de socials van REBiRTH. Het festival wordt niet alleen qua dagen uitgebreid, maar ook met twee nieuwe stages. “In 2019, REBiRTH Festival will welcome two brand-new areas. More information will be revealed soon”, zo meldde de organisatie. Of de uitbreiding van de dagen wellicht ook samen gaat met het toevoegen van een festivalcamping, is nog onduidelijk. Vorig jaar vierde het festival het 10-jarig bestaan met ruim 100 artiesten en verkochten zowel de zaterdag als de zondag helemaal uit.

REBiRTH Festival 2019: “Let’s kick off the festival season!”

De ticketverkoop is nog niet begonnen, je kunt je al wel pre-registreren waardoor je een korting krijgt van €5,-. De verkoop van de tickets begint op 26 november. Mogelijk heeft de organisatie dan al meer uit de doeken gedaan over de vernieuwingen.

Omslagfoto via Facebook-pagina REBiRTH

Reageren