Hard News
Door Hard News

Zaterdag 24 februari 2018 zal REVERZE, Belgiës grootste indoor Harder Styles event, voor de 13e keer plaatsvinden in het Sportpaleis en de Lotto Arena te Antwerpen. Het mystieke thema van dit jaar, “Essence of Eternity”, zal je als bezoeker meenemen op een zoektocht naar het eeuwige leven door middel van een weergaloze show waar REVERZE bekend om staat.

“Beneath the reality of our existence lays a question of great power.
In the realm of mortality, we spend our lives searching for the Essence of Eternity.”

Naast een nacht vol spektakel, brengt REVERZE ook ieder jaar de top van de Harder Styles artiesten bij elkaar, waardoor REVERZE zich met trots één van de grootste indoor Hard Dance events ter wereld mag noemen.

De aftermovie van afgelopen editie geeft je alvast een voorproefje van wat je te wachten staat!

Pre-registratie
Al 12 opeenvolgende jaren waren de 20.000 tickets ruim voor het event uitverkocht. Ook dit jaar verwacht Bass Events dat het snel zal gaan. Daarom is er voor de èchte, dedicated fans de mogelijkheid om zich te pre-registreren.

Wie zich tussen nu en zondagavond 23:59 uur registreert, krijgt op maandag 30 oktober 2017 een link toegestuurd, om zich zo als allereerste te kunnen verzekeren van tickets. De pre-registratie is NU geopend op www.reverze.be!

De reguliere ticketverkoop start op woensdag 1 november 2017 om 13:00 uur.

Tip: volg het officiële Facebook-evenement voor de laatste nieuwtjes en gebruik #Reverze in al je social media updates.

REVERZE “Essence of Eternity”
24.02.18
Sportpaleis & Lotto Arena
Antwerpen (BE)
www.reverze.be

Reacties

Reageren