Hard News
Door Hard News

REVERZE, een feest dat bij vele hardstyle fans met stip in de agenda staat: 24.02.18! Het grootste indoor Hardstyle event van België moet niet onder doen voor een Qlimax of Hard Bass. Dat is ook de reden dat REVERZE al 12 jaar op rij uitverkocht is geraakt. 

Line-up
20.000 bezoekers uit meer dan 40 verschillende landen verzamelen in het Antwerpse Sportpaleis en de aangrenzende Lotto Arena om een nacht lang los te gaan op 35 dikke acts, check de line-up hier!

“Essence of Eternity”
Het mystieke thema van dit jaar, “Essence of Eternity”, zal je als bezoeker meenemen op een zoektocht naar het eeuwige leven door middel van een weergaloze show waar REVERZE bekend om staat.

“Beneath the reality of our existence lays a question of great power.
In the realm of mortality, we spend our lives searching for the Essence of Eternity.”

Tickets
Wacht niet te lang met je tickets te scoren want ieder jaar is REVERZE ruim vooraf uitverkocht. Regular tickets kosten €55,-, VIP tickets €79,-. Er wordt een service fee van €4,- per ticket gerekend en in de ticketprijs is gratis gebruik van het openbaar vervoer in Antwerpen inbegrepen. Toiletten zijn in tegenstelling tot de meeste andere events in het Sportpaleis gratis tijdens REVERZE.

WIN 2 VIP TICKETS!
Wil jij als VIP feesten bij onze zuiderburen? Tag dan op Facebook jouw #1 party knaller met wie je de Air uit je sneakers wilt stampen tijdens REVERZE en win!

REVERZE “Essence of Eternity”
24.02.18
Sportpaleis & Lotto Arena
Antwerpen (BE)
www.reverze.be

Reageren