Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Voor de 15de editie van Reverze, heeft Bass Events zojuist de volledige line-up voor Power of Perception bekendgemaakt via een aangekondigde première. Nadat de organisatie vorige week al een warming up video plaatste, lijken de artiesten uit deze megamix nu inderdaad aanwezig te zijn op Reverze 2020.

LEES OOK: Heeft Reverze de Power of Perception line-up in de megamix verstopt?

Reverze staat bekend als het grootste indoor harder styles evenement van België met 2 area’s en ruim 20.000 bezoekers. Voor alweer de 15de editie van het event, heeft de organisatie wederom een sterke line-up neer weten te zetten. Tijdens deze avond zullen onder andere artiesten als Coone, Da Tweekaz, KELTEK, Warface en Sefa achter de draaitafels te vinden zijn. Ook zal Brennan Heart een 15 Years Reverze Special set draaien, presenteert Minus Militia hun The Code of Conduct LIVE en is Rebelion te zien met hun exclusieve act: Overdose LIVE.

Bass Events belooft trouwens nog wat andere leuke verrassingen te onthullen in de komende weken. Zouden de mysterieuze symbolen die bij sommige artiesten foto’s op de website staan daar iets mee te maken hebben?

Dit is de Reverze – Power of Perception line-up:

Act of Rage
Adrenalize
Angerfist
AniMe
B-Front LIVE
Brennan Heart: 15 Years Reverze Special
Coone
D-Block & S-te-Fan
D-Fence
D-Sturb
Da Tweekaz
Dark-E
Demi Kanon
Devin Wild LIVE
Dr. Peacock
GPF x J1zzy: Cumikaze LIVE
Hard Driver
Jay Reeve
JNXD
KELTEK
Mad Dog
Mandy
Mark With a K & MC Chucky
MC Dash
MC DL
Minus Militia: The Code of Conduct LIVE
Miss K8
Pat B
Primeshock
Psyko Punkz
Rebelion: Overdose LIVE
Refuzion
Rejecta
Reverze Flashback
Sefa
Sephyx
Sound Rush
Sub Sonik: Kings Never Die
Sub Zero Project LIVE
Villain
Warface

“Diving deep into the human psyche. An endless journey, unravelling the truth of our reality”

De 15de editie van Reverze – Power of Perception vindt plaats op 7 maart 2020 in het Sportpaleis & Lotto Arena in Antwerpen. De kaartverkoop voor het evenement start op 4 november 2019 om 19:00 op de officiële website van het evenement.

Omslagfoto van Facebook-pagina Reverze

Reageren