Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Zojuist heeft Bass Events het startschot gegeven voor de aankomende editie van Reverze. Traditiegetrouw begint het evenement met de lancering van het artwork en daarmee ook de onthulling van het thema, en dat wordt voor de komende editie “Wake of the Warrior”.

LEES OOK: “Een show zoals die van Reverze kom je nog maar zelden tegen”

Reverze behoort tot één van de evenementen die jaarlijks ram- en ram uitverkocht zijn en is het grootste indoor hardere stijlen-event van België. Met een line-up, die bestaat uit de beste artiesten uit de harder styles, is het altijd uitkijken naar de aankomende editie.

Dat wachten zal nu alleen wat langer duren dan normaal, nog exact 1 jaar om precies te zijn. Een bewuste keuze van Bass Events, om Reverze te kunnen laten plaatsvinden in de meest optimale omstandigheden. Dit zou eind februari 2021, wat de oorspronkelijk voorziene datum was, nog te onzeker zijn.

Het lange wachten zal ongetwijfeld beloond worden met een spectaculaire show en line-up. De teaser tekst zet alvast de toon voor een nachtje Sportpaleis, zoals we die de afgelopen 15 jaar hebben meegemaakt.

Legends foretell a great awakening…

A day in which the world will rejoice His rebirth!

A new era where eyes will see true color and ears will hear true sounds.

For He who will rise from the ashes will bring light into the darkness.

We call upon all who want to be a part of this momentum and witness…

The Wake of the Warrior.

Reverze lanceert artwork en thema voor ‘Wake of the Warrior’

Reverze zal dus op zaterdag 18 september 2021 gehouden worden in het Sportpaleis en de Lotto Arena in Antwerpen. De pre-registratie is inmiddels van start gegaan: schrijf je nu in om exclusief toegang en verschillende voordelen voor de kaartverkoop te ontvangen.

Reverze 2021 - Wake of the Warrior - Bass Events

Omslagfoto via Facebook-pagina Reverze

Reageren