Hard News
Door Hard News

Het was een tijdje stil rondom Riiho, maar de Finse producer heeft eindelijk weer van zich laten horen. Gisteren verscheen de eerste preview van zijn nieuwe Thunder EP, wat deze maand wordt uitgebracht op Anarchy, het raw hardstyle sublabel van het Belgische platenlabel Dirty Workz.

Riiho

Riiho maakte snel naam in 2014, onder andere door zijn collabs met Digital Mindz en zijn onderscheidende sound. Na zijn debuut in Nederland, in november van dat jaar, op Loudness volgden meerdere optredens op onder andere Defqon.1 Festival, Fatality, The Qontinent en Shockerz. Hierna volgde dus een tijdje stilte en ook zijn laatste release dateert alweer van een jaar geleden. Nu is dus het moment daar dat hij terugkeert, en wel met Fight EP. Een preview van de eerste track, LAD, is nu te beluisteren. Naast deze track bevat de EP een collab met Radiance, Thunder, wat tevens de titeltrack van deze release is.

Anarchy

Anarchy is het raw hardstyle sublabel van het bekende Belgische Dirty Workz. Naast Riiho releasen andere talentvolle en bekende artiesten als Digital Mindz, Primefire, Phuture Noize, Mrotek en Deepack tracks uit op dit label. Ook Sub Zero Project bracht de eerste releases uit op Anarchy, alvorens te verhuizen naar het Dirty Workz main label.

Thunder EP

Thunder EP zal uitgebracht worden op Anarchy op 13 juni en bevat de tracks ‘Riiho & Radiance – Thunder‘ en ‘Riiho – LAD‘. Houd de Facebook van Riiho in de gaten om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rond deze Finse producer.

Ready for a real storm – Finnish heavyweight Riiho returns with his Thunder EP including this beast of a track LAD – ready to destroy any dancefloor that gets in its way!

Reageren