Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Gisteren maakte Audiofreq via een trailer bekend dat hij met een EP uit zal komen. Na vorig jaar een pauze ingelast te moeten hebben is de producer inmiddels weer druk bezig geweest in de studio, met als resultaat twee gloednieuwe tracks.

LEES OOK: Audiofreq keert terug naar de studio

In 2017 stopte Audiofreq tijdelijk met muziek maken omdat hij aangaf er doorheen te zitten na het creëren van zijn album Audiology. Deze zomer zagen we echter weer foto’s voorbij komen van Sam in de studio, waar nu dus het eindresultaat in de vorm van een EP is komen uitrollen. Naast de trailer van de nieuwe EP gaf hij aan dat er de tracks die op de EP zullen staan ‘elevated’ en ‘accerelated’ zijn.

Komt Audiofreq met een hardstyle EP?

Het is nog niet duidelijk of de EP gevuld zal zijn met hardstyle. Eerder dit jaar vertelde Audiofreq namelijk het volgende: “I don’t think I will ever come back to hardstyle. There is nothing for me there.“ Hier zullen we dus nog even geduld voor moeten hebben: de nieuwe EP is ‘coming soon’.

Update 20-11: Audiofreq brent ‘Power Up’ EP uit

Gisteravond heeft Audiofreq zijn eerder aangekondigde EP uitgebracht. De nieuwe EP, Power Up, bestaat uit de vier tracks: ‘Power Up’‘Pantera’‘Play The Game’ en ‘The Warrior’. De nieuwe EP van Audiofreq, Power Up, luister je hier.

Omslagfoto via Facebook-pagina Audiofreq

Reageren