Hard News
Door Hard News

Het nachtleven in onze hoofdstad kan wel wat opschudding gebruiken. Nu komt daar eindelijk verandering in. In samenwerking met het gerenommeerde AIR Amsterdam zal RISE op 20 mei 2017 het uitgaansleven verrijken met een frisse hard dance sound. RISE belooft een reis te worden door alle vormen van hard dance muziek, iets wat Amsterdam zo ontzettend nodig heeft. Door de intimiteit van de club zal deze hardere stijlen showcase een unieke beleving zijn voor het publiek.

rise air club amsterdam hard dance harddance hardstyle phuture noize sound rush clubscene

Acts

Tijdens de avond zijn verschillende acts verantwoordelijk voor de invulling van de avond. Phuture Noize brengt de sounds van zijn recent uitgebrachte Pursuit Of Thunder album en namens Hard With Style komen de hosts van de radioshow Sound Rush met een speciale back to the roots set. Geck-o geeft een showcase waarmee hij zijn Funky Cat–geluid ten gehore brengt en Keep It Up music stuurt Nexone als afgevaardigde. Daarnaast komen de heren van BMSQD de boel nog op stelten zetten met een extra lange set. De tweede area wordt omgetoverd tot een ware Temple of Madness door Total Apery.

Get ready to RISE with:

▲ Hard With Style presenteert: Sound Rush
▲ The Pursuit of Thunder door Phuture Noize
▲ The Funky Cat presenteert: Geck-o
BMBSQD (Extra lange set)
▲ Keep It Up Music presenteert: Nexone
▲ The Temple of Madness door TOTAL APERY

▲ Gehost door MC Tellem

RISE O.S.T.

Speciaal voor RISE zijn BMBSQD, Nexone en John Harris de studio ingedoken om de soundtrack voor deze eerste editie te creëren. Het resultaat is een energieke plaat die het gevoel van het evenement precies weet te vangen. Het anthem kun je beluisteren in de meest recente BMBSQD podcast:

CRAFT actie

Speciaal voor mensen die al een ticket hadden gekocht voor CRAFT heeft RISE een speciale actie in het leven geroepen. De eerste 100 mensen die hun CRAFT ticket insturen ontvangen een ticket voor RISE. Wat moet je doen?

– Zet jezelf op ‘aanwezig’ bij het RISE event via deze link: http://bit.ly/2paC0Ox
– Stuur jouw CRAFT ticket naar info@risenetherlands.com

Socials

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en volg RISE op Facebook en Instagram. Meld jezelf hier aan voor het evenement.

RISE – This Is Hard Dance
20 mei 2017
23:00-06:00
AIR Amsterdam

Reageren