Hard News
Door Hard News

Al een tijdje waren er onderhandelingen bezig om de Ferro Dome, een nieuwe evenementenlocatie die ruimte zou bieden aan 6000 bezoekers, leven in te blazen. De Ferro Dome is gelegen in Rotterdam en zou het antwoord moeten zijn op de Amsterdamse Heineken Music Hall.

UDC, bekend van concepten als Dance Valley en Ground Zero, toonde interesse in de locatie. Helaas zijn de onderhandelingen geklapt, omdat het niet is gelukt om een 15-jarig huurcontract af te sluiten. De David Hart Group, die grote plannen had met de Ferro Dome, betreurt dit dan ook ten zeerste. Maar toen een financier zich terugtrok werd het te riskant om zelf de benodigde 5 à 10 miljoen te investeren in de locatie.

Of de Ferro Dome in de nabije toekomst op zoek gaat naar andere mogelijke investeerders is nog niet bekend.

Bron: Metronieuws

ferro-dome

Reacties

 • Die ene guy 19 februari 2016 - 19:24

  € 5 á € 10 miljoen… Zit nogal een verschil in, een beetje investeerder heeft zijn financiële cijfers wel wat beter in kaart gebracht. Daarnaast snap ik niet waarom de investering zóveel moet gaan kosten. Zijn vergunningen zo duur dan? Die hardcoreparty was namelijk prima bevallen. Er was zeker nog ruimte voor verbetering, maar kan me niet voorstellen dat die ruimte een prijskaartje heeft van meer dan € 5 miljoen.

  Als ik er compleet naast zit, andere hierover ook een mening hebben of gewoon meer weten over deze situatie lees ik het graag terug in de comments.

  Ciao!

  Die ene guy

  Quote

Reageren