Mark de Rond
Door Mark de Rond

Het anthem van Indicator 2018 wordt geproduceerd door RVAGE, het is de tweede keer dat hij dit jaar een anthem mag maken. A2 Records maakte het nieuws bekend door een video van de dj zelf te plaatsen op hun Facebook-pagina. 

In de video die A2 Records plaatste op hun Facebook-pagina liet RVAGE weten dat hij verantwoordelijk is voor het anthem van Indicator 2018. “Proud to announce that I’m responsible for this years Indicator anthem and I’m doing my second live show over there. It’s gonna be big, be there!”, zo vertelde hij in het filmpje. Indicator 2018 wordt dus de tweede Live show in de carrière van RVAGE. Met het anthem voor Indicator 2018 is hij de opvolger van onder andere Luminite (2017) en D-Sturb (2016).

2018 goed jaar voor RVAGE

Een maand geleden bracht RVAGE nog zijn de track ‘Free Fall’ uit met een videoclip in 4K, welke ondertussen al ruim 170k views op heeft YouTube. Eerder dit jaar stond de dj uit het Brabantse Gemert op onder andere Intents Festival, Defqon.1, Dominator en Supremacy. Voor meer informatie over Indicator 2018, kijk dan op het officiële Facebook-evenement.

Omslagfoto via Art of Dance

Reageren