Tim Bekkering
Door Tim Bekkering

Nadat Shockerz eerder al de line-up voor ‘Chaos Complete’ bekendmaakte en het evenement ruim anderhalve maand van te voren uitverkocht, is de organisatie nu toch nog met een grote verassing gekomen voor de aankomende editie. De heren van Minus Militia zullen op 14 december de Shockerz-bunker betreden en zijn toegevoegd aan de line-up.

LEES OOK: Shockerz onthult dikke line-up voor ‘Chaos Complete’

Door middel van een video op hun socials maakte Minus Militia bekend ook aanwezig te zijn tijdens ‘Chaos Complete’: “Attention! The Militia will support Project F.E.A.R. and is on its way to Shockerz as we speak. We will complete the choas on December 14th.” Met de verrassende toevoeging van Minus Militia, is de line-up voor Shockerz nu helemaal compleet.

De DJ-formatie bestaande uit Radical Redemption, Crypsis, Chain Reaction en Nolz, bracht eerder dit jaar nog hun derde album The Code Of Conduct uit. Tijdens Shockerz – Conflict Override in 2017 stond The Militia al eens achter de draaitafels in de Autotron en zullen nu dus, verrassend genoeg, opnieuw hun opwachting maken. Hierdoor zal Crypsis naast een solo set, dus ook met zijn collega-DJ’s on stage plaatsnemen.

The Militia will support Project F.E.A.R. and is on its way to Shockerz as we speak

Nu Minus Militia is toegevoegd aan de line-up, is het bijna tijd om de Shockerz-bunker te betreden. Chaos Complete vindt plaats op 14 december van 13:30 tot 01:00 in de Autotron in Den Bosch. Het evenement is echter volledig uitverkocht dus tickets zijn niet meer verkrijgbaar.

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Attention! The Militia will support Project F.E.A.R. and is on its way to Shockerz as we speak. We will complete the chaos on December 14th!

Een bericht gedeeld door Minus Militia (@minus_militia) op

Omslagfoto van Facebook-pagina Minus Militia

Reageren