Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Sickmode eindigt het jaar met een enorme knaller bij de Oosterburen. De AR Gang-labelbaas gaat namelijk op eigen houtje een tour doen met maar liefst 11 shows door héél Duitsland en is hiermee de eerste internationale Hardstyle DJ ooit die zoveel optredens achter elkaar in 1 maand doet. “This tour will be one of a kind.”

LEES OOK: Sickmode en Rooler grote winnaars in de Hardstyle Awards met twee prijzen

Het is voor Sickmode een ongekend jaar. Van de albums met THE GANG (met Rooler) en volgepakte dansvloeren tijdens Rave Love (met Mish) tot de miljoenen streams op zijn platen als ‘GO CRAZY’ en ‘HATE OR LOVE IT’ – deze Italiaan is niet te stoppen en stond dit jaar bijvoorbeeld op de grootste festivals zoals de RED van Defqon.1, de Intents Festival-mainstage en Tomorrowland.

Nu kondigt Sickmode groots aan dat er nog een grande finale gaat komen in de laatste maand van het jaar. Samen met een aantal bekende artiesten tourt hij de hele maand december naar de bekendste clubs in alle hoeken van Duitsland: wie dit precies zijn is nog niet aangekondigd, maar op de poster zien we al een aantal bekende koppen van onder andere Malice, Riot Shift en Krowdexx. Er komt nu al zo’n 2.261 km bij kijken (dat is van Amsterdam helemaal tot aan de onderkant van de laars van Italië) en dan moeten er zelfs nog 2 shows aangekondigd worden.

The Sickmode Tour: Germany Edition

01.12: Hard Shift | Munich
02.12: Toxicator | Mannheim
08.12: Inkognito | Celle
09.12: TBA
15.12: 5Elements | Wildeshausen
16.12: Fun-Parc | Trittau
22.12: Club Savoy | Göttingen
23.12: Harder State of Mind | Zwickau
24.12: TBA
26.12: Diskothek Arena | Ihlpohl
29.12: Club Index | Schüttorf

Tijdens deze tour zal Sickmode speciale tracks met gloednieuwe edits draaien en hiervoor zijn zelfs speciale visuals gemaakt. “We hebben hier maanden lang aan gewerkt”, kondigt de Italiaan trots aan. Bovendien wordt er extra veel content geschoten tijdens deze Duitse tour zodat iedereen naderhand kan genieten van alle gekke avonden. “We willen alle samenwerkende locaties bedanken voor hun steun en zien dit echt als een samenwerking tussen alle betrokkenen. Boekingskantoor Independent Artists Agency speelde een beslissende rol in deze tour die zonder hun hulp niet mogelijk zou zijn geweest.”

Sickmode doet indrukwekkend aantal van 11 shows door heel Duitsland in slechts 1 maand: inclusief een hoop nieuwe muziek

Sickmode’s tour gaat vanaf 1 december van start en gaat zelfs tijdens de Kerstdagen door tot vlak voor het einde van het jaar. Tickets zijn verkrijgbaar via de officiële website: alle avonden zullen het volledige pakket laten horen waar Sickmode en Aggressive Records voor staan.

sickmode tour germany edition the sickmode tour

Omslagfoto via Instagram-pagina Sickmode

Reageren