Teun van Esch
Door Teun van Esch

WiSH Outdoor heeft zo’n beetje alles op de schop gegooid, met als resultaat een compleet vernieuwd avontuur. Met vier verschillende werelden, prachtige stages, tienduizenden bezoekers en een uitgebreide line-up, kunnen we stellen dat WiSH zichzelf heeft overtroffen met iets waar iedere festivalliefhebber volop van kan genieten.

LEES OOK: The Purge gooit legendarische afterparty-track ‘VENDETTA’ in de remix

Twee jaar lang heeft WiSH Outdoor achter de schermen keihard gewerkt om het evenement op alle fronten te verbeteren. Het terrein heeft een andere indeling gekregen, overal zijn er upgrades uitgevoerd en de camping is nog nooit zo goed geweest. “Dat dit nu allemaal tot leven komt is een onbeschrijfelijk gevoel”, licht de organisatie toe.

WiSH Outdoor staat bekend als één van de grootste crossover-festivals in Nederland, met een grote rol voor Hardstyle in de eigen wereld: District Overdrive. Nog nooit is er in het hele weekend zóveel aanbod geweest voor de Hardstyle-liefhebber, vol met specials, een Malelions-stage met 55 artiesten en nieuwe live-acts zoals B-Front’s Cosmos. “Met deze nieuwe act wil ik vooral een dikke sfeer neerzetten”, antwoord B-Front in deze nieuwe aflevering. Naast het WiSH anthem, was hij hier te vinden met een eigen hosting en de eerste festivalcamping-editie van B-Front’s Coffee Club.

De bezoekers en artiesten genoten volop en dit was dan ook te merken op de dansvloer. Het publiek ging met een heerlijk zonnetje helemaal los, wat ook opviel bij Sickmode. De Italiaan draaide in The Machine met zijn nieuwe live-act: “De laatste tijd valt het op dat er iets speciaal gebeurt tussen mij en het publiek. Ik ben samen met mijn team aan iets groots aan het werken, maar hier hoor je later meer over.”

Check Hard News TV voor het vernieuwde weekendavondtuur van WiSH Outdoor

WiSH Outdoor heeft zichzelf opnieuw uitgevonden en het resultaat van “A Weekend Adventure” mag er absoluut zijn. “Wat ontzettend nagenieten van ons weekendavontuur. Op 30 juni & 1, 2 juli 2023 mogen we gelukkig weer!”

Omslagfoto via Facebook-pagina WiSH Outdoor

Reageren