Lisa van den Broek
Door Lisa van den Broek

Sound Rush heeft aangekondigd om van de bekende track ‘FTS’ van Showtek een remix te maken. Het is niet de eerste remix van het hardstyle duo. Ze hebben vaker een remix gemaakt van een dance track. De Sound Rush remix van Kaskade met ‘Disarm You’ is er een van.

Sinds de tweelingbroers Sound Rush, vroeger bekend onder de naam Sound Rusherz, een regionale DJ Knock-Outwedstrijd in 2013 hebben gewonnen is hun carrière als een malle gegaan. Ze zijn op nationale- en internationale feesten te vinden zoals REBiRTH Festival, Reverze Festival en Electric Love Festival, maar zijn ook geen onbekenden bij Defqon.1 en Decibel outdoor. Bovendien steken de gebroeders hun liefde voor hardstyle klassiekers niet onder stoelen of banken. Naast dat hun recente track ‘Back To The Roots’ al symbool stond voor de goede oude tijd, draaien ze nog regelmatig ouderwetse vinyl-platen in de studio als een ode voor de pareltjes van vroeger.

‘FTS’ wordt in nieuw jasje gegoten in de Sound Rush remix

‘FTS’ van Showtek behoort natuurlijk tot deze categorie, nadat het in o.a. 2003 werd uitgeroepen tot beste hardstyle track ooit in de Q-dance Hardstyle Top 1000. De heren van Showtek stapten enkele jaren geleden over naar EDM, maar maakten onlangs nog een eenmalige comeback in Australië. Wanneer de remix van ‘FTS’ door de gebroeders Sound Rush precies te beluisteren is, is nog niet bekend maar dat zal volgens de tweeling zeer binnenkort zijn.

Omslagfoto via Facebook-pagina Sound Rush

Reageren