Hard News
Door Hard News

It’s getting raw! Zaterdag 10 oktober 2015, van 22:00 tot 04:00, breekt ST8MENT de deuren van de Effenaar open voor een nieuwe en rauwe editie: Raw to the Floor! Na een zomerstop van enkele maanden brengt ST8MENT de echte rawstyle maestro’s naar Eindhoven voor een extra harde terugkeer. Onder andere E-Force, Digital Punk en Exit Mind gooien het volume flink omhoog om de diepe bassen en rawstyle kicks door de Effenaar te laten galmen tijdens ST8MENT presents Raw to the Floor!

Raw to the Floor

Na een aantal maanden in de voorbereiding te hebben gezeten voor een nieuw seizoen van ST8MENT, mag het thema en de line up eindelijk naar buiten gebracht worden. ST8MENT start het nieuwe indoor seizoen met een ongekend rauwe editie genaamd; Raw to the Floor! Zoals de naam al doet vermoeden wordt deze avond het rawstyle genre in de spotlight gezet. Rawstyle is bezig met een overname van de scene en is dit jaar misschien wel de meest populaire muziekstroom geworden binnen de hard dance. Niet gek, want de intens diepe geluiden, harde kicks én ‘screeches’ gaan door merg en been. Met deze stevige sound en een BPM van gemiddeld 150 wordt het tempo tijdens ST8MENT presents Raw to the Floor flink opgevoerd!

Line up

ST8MENT brengt tijdens Raw to the Floor een aantal absolute rawstyle meesters én oude bekenden naar het Eindhovens poppodium De Effenaar. Na drie jaar wordt ST8MENT namelijk herenigd met E-Force! E-Force heeft sinds zijn optreden bij ST8MENT in 2012 een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Met zijn door het publiek gekozen #1 rawstyle track van 2014 genaamd ‘Seven’ is E-Force onlosmakelijk verbonden aan deze donkere muziekstijl. Naast E-Force kent ST8MENT nog een hereniging met een vriend van de show: Digital Punk. ‘Get ready to be digitalized’, want Digital Punk tilt met zijn energieke tracks het publiek naar een nieuw niveau binnen de rawstyle scene! Verder zetten Exit Mind en Authentic het volume nog net wat harder om samen met Mandy te zorgen voor een extra rauw randje aan de avond. De vocale ondersteuning van de avond ligt zoals gewoonlijk in handen van MC Dash.

Tickets

Tickets voor ST8MENT presents Raw to the Floor op zaterdag 10 oktober 2015 kosten slechts 15 euro (ex. fee) en zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.st8ment.nl/tickets, de website van de Effenaar en bij de fysieke locatie zelf.

Volg ST8MENT

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom de nieuwe editie van ST8MENT via de officiële social media kanalen op Facebook en Twitter. Wie niet in het bezit is van een Facebook of Twitter account, maar toch op de hoogte wil blijven van ST8MENT op zaterdag 10 oktober 2015, kan terecht op de officiële website; www.st8ment.nl.

ST8MENT Online

http://www.facebook.com/st8mentnl
http://www.twitter.com/st8ment_nl
http://www.st8ment.nl

Reageren