Hard News
Door Hard News

Wie zoet is krijgt hardstyle! Pakjesavond vier je op zaterdag 5 december in de Effenaar in Eindhoven bij ST8MENT presents Synth & Beat 2.0! Tussen 22:00 en 04:00 knallen de snoeiharde beats weer door de speakers van de aller dikste beuktempel van Eindhoven. Dit alles natuurlijk onder leiding van de enige echte Synth & Beat, ditmaal gestoken in een volledig nieuwe 2.0 mantel. Één ding staat vast, het heerlijke avondje gaat komen want de line up is er één van formaat! Met onder andere Coone, Crypsis en het jonge uitzonderlijke talent Act of Rage, uit de Minus is More stalling, gaat ST8MENT gegarandeerd weer maximaal in het rood. Check hier de timetable en de laatste info.

Synth & Beat 2.0

Na een volledig uitverkochte eerste Synth & Beat editie in 2014, kon een nieuwe 2.0 editie zeker niet uitblijven. Om die reden heeft de Goedheiligman dit jaar koste nog moeite gespaard om er een weer een onvergetelijk harde pakjesavond van te maken. Uiteraard zijn Synth & Beat weer van de partij en hebben een dikke gift mix samengesteld op basis van de door het publiek gekozen beste hardstyle tracks van 2015.

Begin 2014 was ST8MENT nog het podium voor de start van de Global Dedication Album Tour van Coone en nu, bijna twee jaar later, keert Coone terug in Eindhoven tijdens Synth & Beat 2.0. Bijgestaan door de zware jongens van de rawstyle scene, Crypsis en Act of Rage, wordt er niks van de Effenaar heel gelaten. Opkomende talenten Avana en Brilliant hebben hun plek meer dan verdient en maken de line up voor ST8MENT compleet. De vocale ondersteuning van de avond ligt zoals altijd in handen van MC Dash.

Timetable

22:00 – 23:00 BRILLIANT
23:00 – 00:00 AVANA
00:00 – 01:15 COONE
01:15 – 01:45 SYNTH & BEAT
01:45 – 03:00 CRYPSIS
03:00 – 04:00 ACT OF RAGE
22:00 – 04:00 MC DASH

Vervoer

De Effenaar Eindhoven is gemakkelijk te bereiken per auto, fiets en openbaar vervoer. Volg per auto de borden ‘Centrum’ tot aan het Centraal Station in Eindhoven. Daar aangekomen ligt de Effenaar in het zicht en is er voldoende parkeergelegenheid. Wie navigatie gebruikt voert ‘Dommelstraat 2’ in als eindbestemming. Bezoekers met het openbaar vervoer gaan bij het Centraal Station in Eindhoven naar de uitgang ‘Centrum’, waarna de Effenaar duidelijk zichtbaar is. Surf naar 9292ov.nl voor meer informatie rondom de beste opties en mogelijkheden qua openbaar vervoer.

Tickets

De tickets voor ST8MENT Synth & Beat 2.0 op zaterdag 5 december 2015 vliegen de schoorsteen uit. Wacht dus niet te lang en bestel je tickets voor slechts €16 (ex. fee) via www.st8ment.nl/tickets, de website van de Effenaar of bij de fysieke locatie zelf.

Camera’s

Het is toegestaan bij ST8MENT een gewoon fototoestel of spiegelreflexcamera mee naar binnen te nemen. Foto’s en filmpjes kunnen dus gewoon gedeeld worden via de bekende ‘social media’ kanalen. Gebruik daarbij #st8ment en laat zo iedereen meegenieten.

Rookbeleid

De Effenaar Eindhoven is een horecagelegenheid en daar mag niet gerookt worden. Er is een speciaal ingerichte rookruimte aanwezig voor degene die roken.

Volg ST8MENT 

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom ST8MENT, via de officiële social media kanalen op Facebook en Twitter. Wie niet in het bezit is van een Facebook of Twitter account, maar toch op de hoogte wil blijven van ST8MENT op zaterdag 5 december 2015, kan terecht op de officiële website; www.st8ment.nl.

ST8MENT Online

http://www.facebook.com/st8mentnl
http://www.twitter.com/st8ment_nl
http://www.st8ment.nl

Reageren