Hard News
Door Hard News

Het heerlijk avondje gaat weer komen! Op zaterdag 5 december 2015 is de Effenaar in Eindhoven het podium voor de intocht van de enige echte Synth & Beat. Gestoken in een nieuwe 2.0 mantel neemt de goedheiligman van 22:00 tot 04:00 uur weer de beste en hardste cadeautjes mee tijdens een gloednieuwe editie van ST8MENT presents Synth & Beat 2.0. Onder andere Coone, Crypsis en Act of Rage pakken deze avond weer flink uit en zullen samen met de enige echte Synth & Beat iedereen trakteren op een overdosis aan harde tracks.

Synth & Beat 2.0

Hoor wie beukt daar kinderen! Na een geslaagde Synth & Beat editie in 2014 staat er dit jaar op pakjesavond een nieuwe en nog hardere 2.0 editie voor de deur. ST8MENT heeft met een dikke line up de perfecte mix gevonden tussen euforische hardstyle en hard beuken tot in de vroege uurtjes. En zoals er van Synth & Beat zelf verwacht mag worden, nemen ze weer een interactieve gift-mix mee naar Eindhoven. Vanaf maandag 9 november tot en met vrijdag 20 november krijgen bezoekers via Facebook de mogelijkheid om hun spreekwoordelijk schoen te zetten en aan te geven welke hardstyle track zeker niet mag ontbreken in de gift-mix. Synth & Beat maken een zorgvuldige selectie en presenteren het eindresultaat van de gift-mix op zaterdag 5 december in hoogst eigen persoon. Check de komende tijd de ST8MENT Facebook pagina voor meer informatie en het zetten van je schoen.

Line up

ST8MENT presenteert met trots zonder twijfel de grootste hardstyle producer van onze zuiderburen; Coone! Tijdens zijn eigen album release party, ST8MENT presents Global Dedication, legde Coone de staf direct op grote hoogte, maar gepassioneerd zoals die is gaat Coone daar tijdens Synth & Beat 2.0 vol gas overheen. Voor de echte raw liefhebbers staat niemand minder dan Crypsis in de startblokken om de Effenaar volledig af te breken. Crypsis heeft zijn naam al meer dan gevestigd en is niet meer weg te denken uit de rawstyle scene. Zijn tracks vliegen wereldwijd al jaren door de speakers en nu is het dan eindelijk tijd voor een tussenstop bij ST8MENT. Upcoming artist Act of Rage zal zich goed weten te mengen in al het geweld en zal samen met Avana en Brilliant de avond voorzien van een enorme strik. Uiteraard is er ook een plek op de line up gereserveerd voor de enige echte Synth & Beat. De vocale ondersteuning van de avond ligt zoals gewoonlijk in handen van MC Dash.

Tickets

Tickets voor ST8MENT presents Synth & Beat 2.0 op zaterdag 5 december 2015 kosten slechts 16 euro (ex. fee) en zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.st8ment.nl/tickets, de website van de Effenaar en bij de fysieke locatie zelf.

Volg ST8MENT

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes, win-acties en alle andere belangrijke berichten rondom de nieuwe editie van ST8MENT via de officiële social media kanalen op Facebook en Twitter. Wie niet in het bezit is van een Facebook of Twitter account, maar toch op de hoogte wil blijven van ST8MENT op zaterdag 5 december 2015, kan terecht op de officiële website; www.st8ment.nl.

ST8MENT Online

http://www.facebook.com/st8mentnl
http://www.twitter.com/st8ment_nl
http://www.st8ment.nl

 

Reageren