Rik Houwers
Door Rik Houwers

Ondanks de teleurstelling van de door het noodweer afgelaste editie van afgelopen keer, komt Het Stuiterbal dit jaar dubbel zo hard terug. Op maandag 27 februari zal Het Stuiterbal grootser en spectaculairder worden dan ooit. Meer bezoekers, meer artiesten, meer wagens en meer gezelligheid. Of je nu wilt stuiteren op de Mainstage, hossen in De Residentie of helemaal los wilt gaan in Cirque du Rave, het kan allemaal op Het Stuiterbal. Om het helemaal af te maken zullen alle stages overdekt zijn, zodat we droog en warm carnaval kunnen vieren!

Ook dit jaar willen de artiesten er maar wat graag bij zijn om de carnavalssfeer te proeven. Hierdoor hebben we een extra dikke line-up neer kunnen zetten met combinaties als Warface vs. Luna en Darkraver vs. The Viper vs. Evil Activities. De mannen van Deepack zijn natuurlijk weer van de partij en nemen hun maatjes D-Block & S-te-Fan mee. De boys van hardstyle carnaval zijn binnen. Mark with a K en Da Tweekaz hebben al ruimschoots bewezen dat ze er een feestje van kunnen maken, dus dat belooft helemaal goed te gaan komen. De Frequencerz en NSCLT weten als geen ander wat carnaval is en zullen dus zeker niet ontbreken. Met deze namen wordt het gegarandeerd stuiteren!

Ook nog even genieten van de traditionele carnavalssfeer? In De Residentie zal dit jaar gehost worden op de krakers van Henk DisselJeroen van ZelstPeter LoreeArjon Oostrom en De Lawineboys. Tussendoor zal Tommy Santo voor gezelligheid zorgen. De polonaise en twee bier in de hand zal hier eerder regel dan uitzondering zijn.

Om Het Stuiterbal dubbel zo hard terug te laten komen, zal dit jaar een extra stage aan het feestgedruis toegevoegd worden welke gehost gaat worden door Rave van FortuinSpecial DPuinhoop Kollektiv Master of Carnaval, Kriss d’n Irste (Kriss-One)David Ghetto en Kolonel Bronk op carnavalsmissie zullen Cirque du Rave gaan slopen. Als kers op de taart zullen Jody Bernal en John de Bever hun zangkunsten gaan vertonen. Dit belooft een groot feest te gaan worden!

Alaaf!

Meer informatie:
http://www.hetstuiterbal.nl
https://www.facebook.com/HetStuiterbal/
https://www.instagram.com/hetstuiterbal

Reageren