Peter de Valck
Door Peter de Valck

Het is bijna zover: op 24 en 25 juni vindt de vierde editie van Sunrise Festival plaats. Geniet van een weekend vol muziek, opzwepende DJ acts en een gezellige festivalsfeer aan het stralend witte zandstrand van De Lilse Bergen, net over de Belgische grens onder Eindhoven. Beleef samen met je vrienden en vriendinnen een topweekend.

Voor wie alles uit zijn Sunrise weekend wil halen, is er ook dit jaar weer de Sunfields festivalcamping. Voor bezoekers met een Weekend of Upgrade ticket is er vrijdagavond een pre-party met een House stage en een Hardstyle stage, waar je het 10-jarig jubileum van Dirty Workz samen met Coone, Cyber, Deepack, DJ Isaac, Dr Rude, Hard Driver, Psyko Punkz, Wasted Penguinz en Wave Pressure knallend kunt vieren.

De line-up van zaterdag liegt er ook niet om: Atmozfears, Brennan Heart, D-Block & S-te-Fan, Frontliner, Zatox en vele anderen zullen de Hard Beach voorzien van een dikke dosis hete kicks. Met als klap op de vuurpijl host Sub Zero Project de Offshore: de rauwste stage van Sunrise. Samen met onder andere Adaro, B-Front, Deetox, Ran-D en Titan knallen ze het zand van het strand. Tot slot mag je bij Miss K8 best een tandje bijzettten, want zij doet er nog een schepje bovenop!

Check hier de volledige line-up.

Kom alvast lekker in de zomerse Sunrise sfeer en check het gloednieuwe hardstyle anthem ‘Everlasting’ van Sephyx & Robin Valo.

Wil je meer informatie weten over Sunrise? Ga dan naar de website: sunrisefestival.be

Reageren