Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Nu het einde van het coronavirus in zicht begint te komen, schakelen Suppression en platenlabel Gearbox Digital een tandje bij. Harder dan ooit zullen zij volgende maand al terugkeren op de vertrouwde thuisbasis met een (XTRA) RAW-evenement en een keiharde line-up: Resurrection.

LEES OOK: Malice in Wonderland breidt uit met extra area & tickets

Vanwege het coronavirus heeft het bijna anderhalf jaar geduurd, maar over een paar weken is het al zover voor de Suppression- en Gearbox familie. Verwacht het hardste uit de raw hardstyle en grote namen op het podium, zoals Act of Rage, Sickmode, Vertile en Fraw vs Mutilator vs So Juice. Check de volledige line-up hieronder!

Bovendien kan de volledige North Sea Venue gebruikt worden, aangezien Resurrection een officieel Testen voor Toegang-evenement is. Bij het aantonen van een negatieve testuitslag op het coronavirus hoef je bij binnenkomst geen anderhalve meter aan te houden of en ook geen mondkapje te dragen. Ben je al gevaccineerd, dan heb je niet eens een test nodig. Je kunt dus weer losgaan zoals je dat gewend bent.

Resurrection line-up

Act of Rage
Fraw vs Mutilator vs So Juice
Killshot vs Bloodlust
Luminite
Malice
Rayzen
Sickmode
Vertile
MC Focus

Tickets voor Suppression & Gearbox Digital presents Resurrection deze week verkrijgbaar

Suppression & Gearbox Digital presents Resurrection vindt plaats op zaterdag 24 juli 2021 in de North Sea Venue in Zaandam. Tickets zijn vanaf deze donderdag (24 juni) vanaf 12:00 verkrijgbaar via de officiële website van het evenement. Meld je aan bij het Facebook-event voor meer informatie. “We are back!”

Omslagfoto via Facebook-pagina Suppression

 

Reageren