Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

Het is ondertussen al weer ruim 4 maanden geleden dat de GelreDome in Arnhem in het teken stond van Hard Bass. 4 teams namen je mee in een reis naar de diepste plekken van de oceaan. Zoals vertrouwelijk opende Team Blue het bal met een toepasselijke remix van ‘Eifell 65 – Blue’. De plaat werd zeer goed ontvangen en heeft op YouTube ondertussen al bijna een 1.000.000 weergaven. Ondertussen is het festivalseizoen begonnen en ook hier doet de track het heel goed op de grote podia.

Gisteren werd op de social media pagina’s van alle leden van Team Blue (Adrenalize, Da Tweekaz en Code Black) duidelijk dat de heren wederom aan het werken zijn aan track als opvolger van de ‘Blue’ remix. Code Black schreef bij zijn post het volgende: “That’s a wrap… Final touches to this mega collab.” Hieruit kunnen we opmaken dat de track dus al zo goed als afgerond is.

De mannen van Team Blue staan deze zomer op de mainstages van de grootste festivals, waaronder Defqon.1 en Decibel outdoor. Het is dus een kwestie van tijd tot we deze collab live te horen zullen krijgen. De mannen van Da Tweekaz zeiden dit op hun facebookpagina: “Team Blue is teaming up for a new track! Premiere at Defqon.1?”

Foto: Code Black

Reageren