Hard News
Door Hard News

Tijdens deze koude, korte winterdagen is het tijd om even terug te blikken naar het hoogtepunt van jouw festivalzomer. Dit jaar bestond Destination Decibel uit maar liefst zes districten en meer dan vijftien stages. Alle hardere stijlen waren vertegenwoordigd in The Road, The Lake, The Beach, The Forest en The Mainstage. En voor de echte die-hard travellers was er natuurlijk The Weekend, door velen benoemd als de gezelligste festivalcamping die er bestaat! Dankzij jullie is deze editie van Decibel outdoor wederom onvergetelijk geworden. Bedankt daarvoor! Alle hoogtepunten van Decibel outdoor zijn nu verzameld in een dikke video recap van bijna 30 minuten. Bekijk ‘m hieronder.

Op naar 2018!

Kan jij niet wachten tot de volgende editie? Wij ook niet! De voorbereidingen zijn alweer in volle gang en we kunnen vast verklappen dat 2018 nog dikker en bruter gaat worden! Zorg dus dat je zaterdag 18 augustus vrijhoudt in je agenda voor het dikste festival van het jaar! Is een dag niet genoeg voor je? Kom dan gezellig een heel weekend met je vrienden feesten tijdens het Decibel weekend van vrijdag t/m maandag.

Als allereerste verzekerd zijn van je ticket voor Decibel outdoor 2018?

Dat kan! Als je jezelf pre-registreert kun jij volgende maand al je ticket aanschaffen en maak je kans op een van de 500 free upgrades naar een Premium ticket.

Nog niet geregistreerd? Dat kan nog tot en met 22 januari via: preregister.decibeloutdoor.com. Op maandag 29 januari ontvang je een speciale code per mail om je tickets aan te schaffen via de b2s ticketshop. Dit kan tot en met 5 februari, of zolang de voorraad strekt. Tijdens deze speciale pre-register ticketsale betaal je geen servicekosten (ter waarde van 4,75 euro per ticket). Je kan maximaal vier tickets bestellen en kiezen tussen een festivalticket voor de zaterdag of een weekend ticket incl. kamperen. Nieuw dit jaar is de optie om gespreid te betalen. Je lost je ticket af in vier betaaltermijnen en hebt dus nog even de gelegenheid om door te sparen. Hiervoor moet je de betaalmethode creditcard selecteren.

Start reguliere verkoop

Zaterdag 21 april 12.00 uur: verkoop van de vaste accommodaties en groepsvelden voor het Decibel weekend via travel.b2s.nl.

Zaterdag 12 mei 12.00 uur: verkoop van de Saturday tickets en weekend tickets incl. kamperen via tickets.b2s.nl.

Meer informatie over Decibel outdoor 2018 volgt begin april! Houd in ieder geval onze Facebook pagina in de gaten. Dus begin vast met je grootste en gezelligste vriendengroep ooit bij elkaar te krijgen voor een dag of weekend vol feest. Samen maken we Decibel outdoor 2018 opnieuw onvergetelijk!

decibel outdoor recap

Reageren