Laurens van Beers
Door Laurens van Beers

Het hing al een tijdje in de lucht, de wil van mensen om even terug te gaan naar waar de ‘raw’ scene eigenlijk begon. Even terug naar de periode tot en met 2012 waarin er zoveel gebeurde binnen de hardstyle. Een donkere en hardere variant van het genre verkreeg een steeds grotere aanhang en meer en meer artiesten sloten zich aan bij de rauwe stroming.

Zojuist werd er een mysterieuze trailer online gezet van een nieuw evenement, genaamd Origins – The Darker Side of Classics. Het event, dat plaats zal vinden op 24 februari 2018 in Den Bosch, neemt haar bezoekers mee op een reis door de periode tot en met 2012, waarin raw hardstyle een explosieve groei doormaakte.

De trailer laat tracks als ‘B-Front & Frontliner – Magic’‘D-Block & S-te-Fan & High Voltage – Shiverz’‘The R3belz – Pattern 2’ en ‘Chris One – Psycho’ horen, wat aanduidt dat het event behoorlijk stevig zal zijn. Bekijk de trailer hieronder en meld jezelf hier aan voor het event.

Op 16 december zal Origins als premiere een speciale showcase laten zien op Shockerz 2017. Tickets voor Shockerz zijn te verkrijgen via www.shockerz.nl/tickets

Reageren