Mark de Rond
Door Mark de Rond

Gisteravond maakte The Machine bekend dat hij binnenkort uitkomt met het mini-album Let It Go. Het is een bijzonder album, want het is de allereerste dat wordt uitgebracht op het nieuwe label Rough Recruits.

Op hetzelfde moment plaatste zowel The Machine als Roughstate het nieuws gisteravond op hun socials. “I’m very proud to announce my upcoming mini album “Let It Go”. Soon to be released on Roughstate Recruits! Lets do it! For info & previews pay attention closely to my Instagram & Facebook in upcoming weeks”, zo schreef de Litouwer bij zijn post. Het mini-album heeft een primeur doordat het het eerste is wat op het label Rough Recruits gereleased zal worden.

Let It Go binnenkort uit op Rough Recruits

Ramunas Vabolis, beter bekend als The Machine, kwam al eerder met het album Substantial Machinery. Eerder dit jaar bracht hij samen met Adaro nog de bootleg van de track ‘In My Mind’ van Dynoro & Gigi D’Agostino. De tracklist van het nieuwe mini-album Let It Go is nog niet duidelijk, maar hiervoor kun je dus de socials van The Machine in de gaten houden.

Omslagfoto via Facebook-pagina The Machine

Reageren