Bob Ligthart
Door Bob Ligthart

Uncaged heeft zijn fans laten weten dat hij een tijdje is vastgelopen bij het maken van tracks, maar dit is nu opgelost en hij praat er openlijk over. Hij krijgt achter de schermen namelijk hulp van The Machine bij het produceren van nieuwe nummers.

LEES OOK: Uncaged tekent bij platenlabel WE R Raw

Uncaged, onder andere bekend van zijn remix op het nummer ‘M.F. Psycho’ van Sub Sonik, begon zijn carrière bij WE R en zit nu bij Rough Recruits. Hij draaide al op festivals als REBiRTH en Supersized Kingsday, maar het ging de DJ allemaal niet zo gemakkelijk af.

“Vorig jaar boekte ik geen progressie meer op het gebied van produceren”, vertelt Uncaged op Facebook. Hij sprak met zijn vriend The Machine over dit probleem en maakte daarna een keuze: “Toen besloten we dat hij me zou helpen met het verbeteren van mijn (vanaf toen ‘onze’) muziek. Ik dacht dat het wel zo eerlijk was om jullie hiervan op de hoogte te brengen en dat hij evenveel waardering verdient als dat ik krijg van jullie.” Uncaged is dus erg open over het feit dat niet alleen hij, maar ook The Machine een groot aandeel heeft in de act.

Hij sluit af door te zeggen dat dit nieuws de Uncaged sound of act niet zal veranderen: “Ik blijf solo draaien tijdens mijn optredens, maar achter de schermen werken we samen aan de tracks.”

The Machine helpt Uncaged bij het produceren van zijn tracks

Uncaged heeft zijn fans duidelijkheid gegeven over de problemen waar hij tegenaan liep en hoe hij deze heeft opgelost. Ga voor zijn hele uitleg naar de Facebook-pagina van de artiest.

Omslagfoto via Facebook-pagina Uncaged en The Machine

Reageren