Juno Coolen
Door Juno Coolen

Lange tijd moesten de fans in het duister tasten rondom het nieuwe concept van Sub Zero Project. Vooraf verschenen er teasers op de officiële kanalen die vraagtekens opriepen bij de volgers. Er werd vooraf al gedacht aan een nieuwe live-act en niets bleek minder waar.

Door middel van een officiële video van de track ‘The Project’ maken de heren duidelijk dat het inderdaad gaat om een nieuwe live-act. Hierdoor wordt Sub Zero Project LIVE letterlijk en figuurlijk in een nieuw jasje gestoken zoals te zien is in de videoclip.  De track van de heren bevat invloeden van zowel psytrance als hun eigen kenmerkende sound die ze door de jaren hebben ontwikkeld. Tijdens het LIVE optreden van Sub Zero Project op Shockerz werd deze ook al gedraaid. Het publiek reageerde verrast, maar wel heel positief op deze invloeden.

‘The Project’ is het nummer dat symbool staat voor de kick-off van een serie tracks die gereleased zullen gaan worden onder dit nieuwe concept. Dit zal betekenen dat er meer nummers zullen volgen onder dit concept die te horen zullen zijn in de frisse live-act van Sub Zero Project. De heren gaan zich in 2017 volledig storten op de studio. Deze plaat is slechts het begin van The Project.

Sub Zero Project is de laatste tijd goed bezig. De track ‘The Meltdown’ samen met Devin Wild werd eind vorig jaar geplaatst en heeft momenteel al meer dan een half miljoen views op youtube. Het is duidelijk dat de heren enorm veel populariteit hebben gewonnen binnen de scene en klaar zijn voor het komende jaar.

 

Reageren