Hard News
Door Hard News

Voor het House of DJ’s initiatief gaat The Prophet 12 oude vinyls laten veilen. De opbrengst van deze platen komt ten goede aan de crowdfundingactie voor House Of DJ’s.

House Of DJ’s

House Of DJ’s is een initiatief om een verzamelplek en broedplaats te creëren voor liefhebbers van Dutch Dance, in de breedste vorm van het woord. Jarenlang weet Nederlandse dance zich te onderscheiden als toonaangevend en in alle stijlen staan Nederlandse artiesten aan de top. House Of DJ’s is een concept wat men in Amsterdam wil ontwikkelen als fysieke plek waar Dutch Dance in al zijn facetten aan bod komt. Een uithangbord voor waar Nederlandse dance voor staat, met onder andere een Dutch Dance Experience, een DJ Centre en het House Of DJ’s cafe. De verwachting is dat dit initiatief meer dan 300.000 bezoekers per jaar zal trekken.

veiling the prophet vinyls scantraxx house of dj's

The Prophet ambassadeur

The Prophet zal als ambassadeur van House Of DJ’s verschillende vinyls veilen via eBay om de crowdfunding-actie te ondersteunen. Alle vinyls die geveild worden, worden gesigneerd door The Prophet zelf. Daarnaast ontvangen de winnaars van de veiling ook een merchandisepakket met daarin een sleutelhanger, stickers, een armband en een rugzak. Check onderaan dit bericht een overzicht van de platen die geveild worden.

Meer informatie over het initiatief House Of DJ’s kun je vinden op deze website. Daarnaast kun je meer informatie vinden over hoe jij kunt bijdragen aan de crowdfunding voor House of DJ’s via de crowdfunding-pagina.

Veiling vinyls

De platen die geveild gaan worden via eBay hebben grote waarde voor de hardstylescene. Zo kun je bieden op de eerste release van Scantraxx, klassiekers als Shizzle my Dizzle en Summer Of Hardstyle of bijvoorbeeld Emergency Call, een van de eerste anthems van Defqon.1. Hieronder zie je een overzicht van de platen die geveild worden.

SCAN 001 – Taq 9 –Slavez / Beatz In Time
SCAN 007 – The Prophet – Hardstyle Baby
SCAN 013 – The Prophet vs. SMF – Another Track
SCAN 014 – DJ Duro & The Prophet – Shizzle My Dizzle
SCAN 026 – The Prophet – Fucking Pornstar / Cocain Bizznizz
SCAN 039 – The Prophet – Chubby / Fuck-R
SCAN 042 – The Prophet – Recession/Morphed
SCAN 045 – Proppy & Heady – Summer Of Hardstyle
SCANXX 003 – The Prophet – Big Boys Don’t Cry
SCAN REL 003 – The Prophet feat Headhunterz – High Rollerz/Scar Ur Face
Q 006 – The Prophet – Follow The Leader (Qlimax 2003 Anthem)
Q 031 – The Prophet – Emergency Call (Defqon.1 2005 Anthem)

Is jouw interesse gewekt en wil je bieden op een van de vinyls? Check dan nu snel de veiling-pagina via deze link.

Reageren