Hard News
Door Hard News

PRAKTISCHE INFO

ADRES
Evenemententerrein Biddinghuizen.
Spijkweg 30
Biddinghuizen, Nederland.

OPENINGSTIJDEN

Vrijdag
Camping check-in: 14:00 – 22:00 uur
Gathering in de BLUE & BLACK: 20:00 – 01:00 uur

Zaterdag
Camping check-in: 07:00 – 21:00 uur
Festivaldag 1: 11:00 – 23:00 uur
Afterparty: 23:00 – 04:00 uur

Zondag
Festivaldag 2: 11:00 – 23:00 uur

Maandag
De camping sluit maandag om 13.00 uur

Infostands
De infostands op de campingvelden 2 en 5 zijn 24/7 geopend. De infostands op het festivalterrein zijn beperkt geopend.

Heb je een vraag, opmerking, klacht of een item voor de gevonden voorwerpen, ga dan naar de dichtstbijzijnde infostand. Zij staan voor je klaar om je te helpen.

Reizen naar Defqon.1 

Zaterdag
Op zaterdag is Defqon.1 niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn geen pendelbussen beschikbaar van omringende stations naar het festivalterrein.

Vrijdag
Trein
Een goede manier om naar de Defqon.1 camping te reizen is met het openbaar vervoer. Plan je reis op 9292.nlvanaf je woonplaats naar treinstation Dronten. Op dit station staan pendelbussen klaar om je naar het Defqon.1 campingterrein te brengen. De pendelbussen vertrekken op vrijdag tussen 13:00 en 22:00 uur vanaf station Dronten. De pendelbussen vertrekken op zondag tussen 16:00 en 22:00 uur en op maandag tussen 09:00 en 14:00 uur vanaf het Defqon.1 terrein.

Reis je op vrijdag naar de Defqon.1 camping, maar heb je nog geen pendelbusticket? Er is nu een combiticket beschikbaar voor trein en shuttlebus voor slechts €20,-. Dit is een vaste prijs en is geldig voor alle stations binnen Nederland. Koop hier je pendelbusticket!

Een retourticket voor de pendelbus kost €8,-. Deze is online te koop via Paylogic. Het pendelbusticket kun je gebruiken wanneer je op vrijdag naar Defqon.1 reist en verblijft tot en met zondag/maandag.

Tickets in de bus kosten €10,-. Er is slechts een beperkt aantal tickets verkrijgbaar in de bus. Om te volle bussen te voorkomen raden we je aan om je pendelbus tickets vooraf te bestellen via Paylogic.

Vanaf station Dronten is het 15 minuten rijden naar het evenemententerrein. Het is dus niet aan te raden om te gaan lopen van het station naar het festival. 

NS
Geldig vervoerbewijs
Als je geen OV-chipkaart hebt, adviseren we je om vooraf online je vervoerbewijs kopen. Hiervoor kun je terecht in de E-ticketshop van NS. Zo voorkom je dat je in de rij moet staan bij een kaartautomaat op station Dronten.

Goed voorbereid op reis
Plan je reis vooraf met de NS Reisplanner. In het weekend is er regelmatig werk aan het spoor dat van invloed kan zijn op je treinreis. Vanaf 10 dagen voor vertrek is de NS Reisplanner bijgewerkt en zie je precies wat dit mogelijk voor jouw reis betekent. Kijk kort voor vertrek nogmaals voor de meest actuele informatie. Onderweg plan je je reis op m.ns.nl of met de Reisplanner Xtra app.

Pendelbus
Pendelbus tijden: 

Vrijdag 13:00 – 22:00 uur
Zaterdag Geen bussen
Zondag 16:00 – 22:00 uur
Maandag 09:00 – 14:00 uur

Georganiseerde busreizen
Reis je vanuit Nederland? Boek dan een bus ticket bij EventTravel.nl. Er worden vanaf meer dan 300 locaties in Nederland bussen ingezet door Event Travel. Voor bezoekers die niet met de auto kunnen of willen komen is Defqon.1 Festival daardoor erg goed bereikbaar. De bus zet je af en je wordt ook weer opgehaald naast de festival ingang. Het is nog mogelijk om los een bus ticket te boeken.

Staat jouw opstapplaats niet in het overzicht? Wanneer je met meer dan 15 mensen naar Defqon.1 reist regelt Event Travel speciaal voor jou een opstapplaats. Het is ook mogelijk om je busreis te regelen via onze Nederlandse partners Party-vervoer.nlPartybussen.nl en Eventtrip.eu.

Zelf een bus geboekt?
Organiseer je zelf een busreis? Meld dan je bus aan via OnlineTicket.nl. Een aantal dagen voor het evenement ontvang je alle informatie die je nodig hebt. Als je je bus aanmeldt, hoef je geen parkeerkosten te betalen. Niet aangemelde bussen betalen €35,- bij aankomst.

Auto
Kom je met de auto naar Defqon.1 Weekend Festival? Volg dan de gele “Defqon.1” borden. Deze route staat vanaf alle wegen duidelijk aangegeven. Volg de instructies van de verkeersregelaars, stewards en/of parkeer medewerkers op om zo snel mogelijk op je bestemming aan te komen.

Parkeerkaarten
Reis je met de auto naar Defqon.1, maar heb je nog geen parkeerkaart? Bestel dan nu online je parkeerkaart via Paylogic.

Een parkeerkaart voor vrijdag t/m maandag kost online €15,-. Deze parkeerkaart kost ter plaatse €20,. Een parkeerkaart voor zaterdag kost online €12,-. Deze parkeerkaart kost ter plaatse €15,-.

Op vertoon van je camping polsbandje in combinatie met je eerder gekochte/gescande parkeerkaart, is het toegestaan om het parkeerterrein te verlaten en terug te keren.

Kiss & ride
Word je gebracht en gehaald? Volg dan de gele “Defqon.1” borden. Na het volgen van deze borden wordt de ‘Kiss & Ride’ locatie apart aangegeven. Spreek geen andere plek af om opgehaald te worden. Sommige wegen kunnen worden afgesloten. De ‘Kiss & Ride’ locatie wordt vanaf alle wegen duidelijk aangegeven.

Taxi
Er is een taxi standplaats op het parkeerterrein. Deze locatie wordt vanaf alle wegen duidelijk aangegeven. Het is niet toegestaan om een taxi te laten parkeren op een andere plek. Het vinden van een taxi na het festival kan zorgen voor problemen. Daarom raden we je aan om voor een ander vervoermiddel te kiezen.

Travel paketten
Alle travel en stay pakketten zijn uitverkocht!

Vergeet niet om je Defqon.1 entree tickets, je accomodatie vouchers en transfer vouchers mee te nemen. Alle informative m.b.t. de check-in en bustijden staan op je vouchers aangegeven.

Travel & stay pakketten zijn niet inclusief een trein combi ticket. Koop je ticket op Defqon1.tickets.q-dance.nl.

Weekend Warrior (Pick-up)
De ‘Defqon.1 tent’ desk bevindt zich voor de camping entree. Zorg ervoor dat je jouw tent ophaalt voordat je de camping betreedt. De desk is geopend op vrijdag van 13:00 tot 23:00 uur.

Weekend Warrior (pre set-up)
Loop naar het Q-dance Travel desk op campingveld 1 om in te checken.

Vrienden camping
Check in bij het Q-dance Travel desk op campingveld 1. Alleen de hoofdboeker moet aanwezig zijn bij de check-in. De rest van jouw partycrew kan later arriveren.

Tipi’s / Yurts / Flexotels en Safaritenten
Check in bij het Q-dance Travel desk op campingveld 1. Vergeet niet om 150 euro borg mee te nemen per kamer/tipi/safaritent of yurt. De borg krijg je terug wanneer je uitcheckt.

Cottage & appartementen op Landal Waterpark Veluwemeer
Zorg ervoor dat je bij Landal Waterpark Veluwemeer incheckt. Vergeet niet dat je een borg betaald van 250 euro voor 4 tot 6 personen. Accommodaties voor 8 tot 10 personen kosten 500 euro borg.

Aangiftepost
Er is een aangifte in de buurt van de camping. Bij deze aangiftepost kun je aangifte doen van inbraak of diefstal. Deze post is op zaterdag en zondag geopend van 12:00 tot middernacht, en op maandag van 09:00 tot 13:00 uur. Als je aangifte wilt doen meld je dan bij de dichtstbijzijnde security, zij kunnen je verder helpen.

App voor iPhone en Android
Weekend Warriors, visit the App Store or Play Store and download the Defqon.1 Weekend Festival app.

– Download the Defqon.1 Weekend Festival app for iPhone
 Download the Defqon.1 Weekend Festival app for Android

Maak je Defqon.1 experience compleet en ontdek alle coole features:

Wie gaat er naar Defqon.1?
Wil je weten met welke vrienden je een feestje kunt bouwen? Log dan in op Facebook via de app en bekijk wie er met je mee gaan op avontuur. Je kunt ook een uitnodiging sturen naar je vrienden die zich nog niet hebben aangemeld voor het event.

Jouw persoonlijke timetable
Ga naar “Defqon.1 Home”, bekijk alle area’s en selecteer je favoriete artiesten met een ster. Je favoriete artiesten worden dan automatisch toegevoegd aan “Mijn Timetable”. 15 minuten voor de DJ start met zijn set ontvang je een notificatie.

Share your #Defqon1
Laat al je vrienden zien wat voor Weekend Warrior jij bent en deel je leukste Defqon.1 momenten op social media. Smile en klik op de knop om een foto te maken of kies een foto uit je filmrol. Selecteer een frame en je bent klaar om te gaan!

LIVE feed
De LIVE feed bevat een overzicht van alle geplaatste updates met de hashtag #Defqon1. Gebruik #Defqon1 in al je social media posts en je update wordt automatisch toegevoegd aan de lijst.

Er zijn nog meer features die je kunt ontdekken, dus download de app in de App Store of Play Store. Een aantal extra features zijn binnenkort beschikbaar dus update je app regelmatig.

Heb je een vraag over de app, stuur dan een e-mail naar info@q-dance.com of stuur een tweet naar @Q_dance met de hashtag #Defqon1.

BBQ
Geniet van een gezellige BBQ met al je vrienden, maar gebruik alleen wegwerpbarbecues en een klein gasflesje. Heb je geen BBQ bij je? De Camping Store heeft een BBQ afdeling waar je alle benodigdheden voor een heerlijke barbecue kunt kopen.

Camping store
Je zonnebril vergeten? Of je enige paar slippers stukgelopen? De Camping Store heeft alles wat je nodig hebt en is 24 uur per dag geopend.  Je vindt de camping store naast de supermarkt op campingveld 2 en verkoopt o.a. tenten, haringen, touwen, batterijen en camping meubilair.

CD
De Defqon.1 4CD box is er weer! De nieuwste en hardste tracks van dit moment verzameld op 4 CDs, gemixt door Partyraiser, Deetox, Dr. Rude en Ran-D.

Ran-D heeft zichzelf overtroffen met het door hem geproduceerde anthem van dit jaar “No Guts No Glory”.
Hardcore krijger Partyraiser is gedreven door pure energie en gaat harder dan de rest. De vrouwelijke DJ/producer Deetox zal de aanhangers van RAW hardstyle trakteren op een rauwe mix.

Koop jouw exemplaar bij de merchandise stands, of pre-order de CD online in de Q-dance Merchandise Store of via iTunes.

Signeersessie
Wil jij de nieuwe Defqon.1 CD gesigneerd in de collectie hebben? Check dan op zaterdag de signeersessie bij de Merchandise stand (bij de zaterdag in- en uitgang van het festivalterrein). Check hieronder de tijden om een handtekening te scoren van jouw favoriete artiest. Bij deze stand kun je ook de Defqon.1 CD kopen.

Zaterdag
Partyraiser 16:30 – 17:00
Deetox 17:00 – 17:30
Dr. Rude 17:30 – 18:00
Ran-D 18:00 – 18:30

Celebrate Safe!
Als je vragen hebt over het gebruik van alcohol of drugs, ben je welkom bij de Celebrate Safe stand, ondersteund door Unity. Unity is een open minded project in de Nederlandse party scene. Op zaterdag van 11:00 tot 23:00 uur en zondag van 12:00 tot 19:45 uur, kun je de vrijwilligers vinden bij een van de stands bij de GOLD. Ze geven je graag tips over het gebruik van alcohol en/of drugs maar ga met serieuze klachten meteen door naar de EHBO.

Deo & Parfum
Het is toegestaan om deodorant en parfum mee te nemen naar de camping. Om veiligheidsredenen mogen deze niet mee naar binnen bij het festivalterrein. Deodorantrollers zijn daar wel toegestaan.

Diefstal
Pas goed op je spullen. Zoals bij alle grote evenementen, kunnen ook tijdens Defqon.1 zakkenrollers actief zijn en waardevolle spullen uit tenten weggenomen worden. Laat waardevolle spullen zoveel mogelijk thuis. Draag je waardevolle spullen (o.a. telefoon en portemonnee) niet in je achterzak of een losse tas, maar berg deze goed op. Laat je waardevolle spullen niet achter in je tent, maar maak gebruik van de aanwezige kluisjes. Laat je niet afleiden door onbekenden en wees extra alert op drukke plekken.

Is er toch wat van je gestolen? Doe altijd aangifte. Bel voor een aangifteafspraak de politie, tel. 0900-8844 of kom langs bij de aangifte post van de politie bij het festival terrein.

Meld je bij de dichtstbijzijnde security, zij helpen je verder naar de dichtstbijzijnde aangiftepost.

Openingstijden aangifte post op het festivalterrein:

Zaterdag & zondag 12:00 – 00:00 uur
Maandag 09:00 – 13:00 uur

Douches
De douches op de camping zijn 24 uur per dag beschikbaar. Iedere keer wanneer je een douche gebruikt kost het 1 token. Op ieder campingveld is een badhuis te vinden met douches en toiletten. De douche compartimenten hebben een beperkte hoeveelheid beschikbare elektriciteit.

Drugs
Het lokale drugsbeleid in Biddinghuizen is zero-tolerance. Wat betekent dat precies? Dat de gemeente Biddinghuizen geen enkele vorm van geestverruimende middelen (soft- en/of harddrugs) toestaat. Zelfs je wiet mag dus niet mee naar binnen. Je kunt voor de ingang nog vrijwilliig je drugs deponeren in de daarvoor bestemde drugsboxen, dit heeft verder geen consequenties.

EHBO
Tijdens Defqon.1 zijn er drie EHBO-posten beschikbaar. De eerste kun je vinden in de buurt van het Q-Café. De tweede EHBO-post is te vinden op campingveld 5 en de derde EHBO-post is terug te vinden naast de Merchandise Stand op het festivalterrein naast de BLACK. Let op: de EHBO-posten bij het Q-café en campingveld 5 zijn altijd beschikbaar voor camping gasten. De EHBO-post bij de Merchandise Stand op het festivalterrein is alleen op zaterdag geopend. Op zondag is de dichtstbijzijnde EHBO vanaf het festivalterrein gezien bij het Q-Café. Je kan ook altijd een van de (beveiligings-) medewerkers om hulp vragen.

Eten en drinken
Het is toegestaan om eten in alle soorten en maten mee te nemen naar de camping. Wanneer je drinken mee wilt nemen geldt er wel een limiet. Je mag maximaal 4,5 liter frisdrank en drank met minder dan 14% meenemen. Flessen gemaakt van glas en sterke drank zijn verboden. Dit wordt gecheckt bij de ingang. De eerste keer dat je het terrein opkomt moet je direct je drinken meenemen, de tweede keer dat jij het campingterrein op wilt is drinken meenemen niet meer toegestaan.

Het meenemen van je eten en drinken naar het festivalterrein is niet toegestaan.

Fotografie / video en audio opnames
Neem je camera gerust mee, want het maakt ons niet uit hoe groot of (on)professioneel je “gear” is. Deel je foto’s en/of video’s op social media met #Defqon1.

Wil je een video uploaden op YouTube? Houd er dan rekening mee dat de muziek in de video door een andere partij kan worden geclaimed. Die andere partij heeft dan het recht om je video te blokkeren.
Houd daarbij wel de regels van de verschillende kanalen in acht.

Helaas is het niet toegestaan om een drone mee te nemen naar Defqon.1. Er mag niet gevlogen worden boven of in de buurt van het publiek.

Tijdens de eindshow draaien meer dan 10 full HD camera’s op volle toeren. Ons advies: laat je camera lekker in je zak en geniet van de show! We zorgen wel voor een mooie registratie, zodat je Defqon.1 2015 nooit meer hoeft te vergeten.

Fun ‘N Games
Weekend Warriors, jullie mogen flink aan de bak! Gedurende drie dagen adrenaline pompen op Defqon.1 heb je de mogelijkheid om jezelf, je maten en mede-ravers op diverse manieren uit te dagen. Dit kan op het vlak van creativiteit of pure skills, maar er zijn ook activiteiten die het uiterste van je relaxkwaliteiten vergen. Ieder z’n specialiteit, toch?

Gevonden voorwerpen
Tijdens het festival worden alle gevonden voorwerpen naar de info stand gebracht. Dus, als je iets hebt gevonden dat niet van jou is, loop dan naar één van de beschikbare informatie stands zodat wij het item terug kunnen geven aan de eigenaar.

Na het festival worden alle gevonden voorwerpen afgehandeld door iLost. Ben je thuis en merk je dat je iets kwijt bent, ga dan naar iLost.nl en zoek naar je verloren voorwerp. Als deze op de site vermeld staat neem je contact op met iLost en helpen zij je verder.

Gratis WIFI
We bieden bezoekers van Defqon.1 gratis WIFI aan bij alle food courts. Dus gewoon de hele dag bereikbaar, niet meer je vrienden kwijtraken en vooral veel foto’s de wereld in sturen via Twitter, Facebook of Instagram. Het is heel makkelijk: alleen even aanmelden op het netwerk en je bent online.

Bedenk wel goed wat je online zet. Q-dance deelt ook berichten van anderen op de eigen sociale kanalen, echter wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen van het plaatsen van updates.

Invalide bezoekers
Invalide bezoekers kunnen gebruikmaken van speciale toiletten op het gehele terrein. Op de camping zijn speciaal uitgeruste douches en toiletten te vinden. De camping medewerkers kunnen je helpen om te kijken of het mogelijk is om je verblijf op te zetten vlakbij deze faciliteiten.Kluisjes
Er zijn kluisjes beschikbaar op zowel het camping terrein als op het festival terrein. Het huren van een kluisje op de camping voor drie dagen kost €18,-.

Een locker op de camping voor twee dagen kost €13,-. Een locker op de camping en het festivalterrein voor één dag kost €7,-. Een borg van €5,- zal worden toegevoegd aan elke gehuurde locker. Het huren van een locker op de camping is mogelijk bij de info stand. Er kan alleen met cash geld worden betaald.

Als je op de camping slaapt en je wilt op zaterdag gebruik maken van een locker op het festival, zorg dan dat je vóór 23:00 uur je spullen eruit haalt. Hierna is het namelijk niet meer mogelijk om het festival terrein op te komen tot het terrein weer open gaat om op zondag om 11:00 uur.

Legitimatie
Bij de ingang wordt gecontroleerd op leeftijd. Neem dus je legitimatie (rijbewijs, ID-pas, paspoort) mee, anders loop je de kans geweigerd te worden. De minimum leeftijd is 18 jaar. (Een kopie van je ID is niet geldig)

Shortcut
Wees iedereen te slim af en snijd de route af! Vanaf de RED gezien ga je linksaf voor de eetstandjes, vanaf de UV gezien ga je rechtsaf langs de eetstandjes. Deze shortcut wordt ook op het terrein aangegeven. Voor de zaterdagbezoekers is het aan te raden om deze shortcut te pakken om het snelst bij de uitgang te komen.

Campingbezoekers kunnen het beste rechtdoor lopen vanaf de RED gezien richting de afterparty!

LIVE radio uitzending
Op Q-dance Radio kun je het hele weekend lang LIVE luisteren naar Defqon.1. Luister mee op 106.2 FM (straal van 30 KM rondom het festival) of op Radio.q-dance.com.

LIVE video stream
Q-dance en Beatport hebben de handen ineen geslagen voor een unieke feature: de Defqon.1 video livestream. Voor het eerst in de geschiedenis van Defqon.1 wordt het festival live uitgezonden op Beatport’s nieuwe streaming service. Dus, waar ter wereld je ook bent: verzamel al je vrienden, zorg voor een serieus geluidssysteem, tune in via Defqon1.com/BeatportLIVE en je huiskamer rave kan beginnen.

Zorg ervoor dat je de livestream tijdens de volgende uren zeker aanzet:

Vrijdag 19 juni 19:30 – 01:00 uur
Zaterdag 20 juni 15:00 – 23:00 uur
Zondag 21 juni 16:00 – 00:00 uur

Vrijdag 19 juni 19:30 – 01:00 uur
Zaterdag 20 juni 15:00 – 23:00 uur
Zondag 21 juni 16:00 – 00:00 uur

Onze social media:

Facebook.com/Qdance
Twitter.com/Q_dance
Instagram.com/Q_dance
YouTube.com/Qdance
Plus.google.com/+Qdance
Q-dance.tumblr.com
Snapchat: Q_dance

Medicatie
Het is uiteraard toegestaan om de gebruikershoeveelheid medicatie mee te nemen. Zorg wel voor een gesloten verpakking als je het terrein betreedt. Ook kan er om een doktersverklaring of recept gevraagd worden.

Merchandise
Steel de show met de splinternieuwe Defqon.1 merchandise. Bezoek de merchandise stand om je favoriete Defqon.1 hoodie, t-shirt of ander item te kopen. Wacht niet te lang, want items kunnen snel uitverkopen. Betalen bij de merchandise stands is alleen mogelijk met je pinpas of cash geld.

Er zijn merchandise stands beschikbaar op de camping en op het festivalterrein. De merchandise stands op het festivalterrein kun je vinden bij de RED en de BLACK. De merchandise stand op de camping opent op vrijdag en verkoopt een selectie van de collectie. De volledige Defqon.1 collectie is alleen beschikbaar bij de merchandise stands op het festival terrein.

De merchandise stand op veld 2 van het campingterrein is 24/7 open, op campingveld 5 zijn openingstijden beperkter, zie hieronder de openingstijden:

Openingstijden stand op camping veld 5: 

Vrijdag 15:00 – 20:00 uur
Zaterdag 09:00 – 20:00 uur
Zondag 12:00 – 20:00 uur

Openingstijden stands op het festivalterrein:

Vrijdag stand 1 20:00 – 01:00 uur
Zaterdag stand 1, 2 & 3 11:00 – 23:00 uur
Zondag stand 1 11:00 – 23:00 uur
Zondag stand 2 20:00 – 23:00 uur

Munten
Alle consumpties worden afgerekend met munten. De munten machines op de camping kun je vinden in de buurt van de camping winkels. Op het festivalterrein zijn ook munten machines beschikbaar. Zo weet je zeker dat je nooit te weinig munten hebt.

Er wordt zorgvuldig gecontroleerd op de echtheid van munten. Let op: koop geen munten buiten de officiële verkooppunten om want de kans bestaat dat deze vervalst zijn.

Opzetten van je tent
Overleg met onze campingmedewerkers en zoek samen naar de perfecte plek voor je tent. Op de camping zijn alleen tenten toegestaan. Verblijven in een camper, caravan of vouwwagen is niet toegestaan. Vergeet niet je tent na het festival mee naar huis te nemen, want deze kun je volgend jaar gewoon weer gebruiken. Het is niet toegestaan om in je auto te slapen.

Pinautomaten
Er zijn geen pinautomaten op het terrein aanwezig, maar het is wel mogelijk om je pinpas te gebruiken bij de munten machines, merchandise stands en de camping store. We raden je aan om ook voldoende cash geld mee te nemen.

Phone charging stands
Nooit meer een lege mobiele telefoon! Tijdens Defqon.1 kan jij je telefoon opladen terwijl je aan het feesten bent.

Je telefoon kan je opladen bij een phone charger stand of bij de merchandise stands op het campingterrein. Deze staan op campingveld 2 en 5 en bij de merchandise stands op het festivalterrein.

Hoe werkt het?
Bezoek een van de twee phone charging stands op de camping of kom naar de merchandise stand op het festivalterrein en haal hier een draagbare oplader. Wanneer je telefoon weer is opgeladen, breng je de lege oplader terug naar een de phone charging stand waar je hem hebt opgehaald. Het opladen van je telefoon kost 1,5 munt + 6 munten borg. Het is ook mogelijk om de oplader te houden.

De merchandise stand op veld 2 van het campingterrein is 24/7 open. De merchandise stand op het campingterrein veld 5 is beperkter open, zie hieronder.

Openingstijden stand op camping veld 5:

Vrijdag 14:00 – 02:00 uur
Zaterdag 09:00 – 13 :00 / 23:30 – 05:00 uur
Zondag 09:00 – 13:00 / 23:00 – 02:00 uur
Maandag 09:00 – 13:00 uur

The Q-Café
Zie het als een kruising tussen een café waar ravers onderuit zakken met een biertje, een jeugdhonk waar je je vrienden uit kan dagen met een potje tafelvoetbal en een goede reden om je partner te ontduiken; net waar je zin in hebt.

Red Bull Bagageservice
Tenten, BBQ benodigdheden, eten, drinken en tassen vol met party kleding. Echte Defqon.1 weekend avonturiers zijn op alles voorbereid! Geen zin om je eigen bagage te dragen? Red Bull’s Bagageservice helpt je op weg. De Red Bull trein brengt je spullen tot de burg voor de camping zodat je relaxt aan het weekend kunt beginnen.

Vertrektijden vrijdag 16.00 – 21.00 uur
Vertrektijden zaterdag 09.00 – 14.00 uur

Supermarkt
Bezoek de grote supermarkt voor al je boodschappen zoals drank, snacks, vers fruit, ontbijt en noem maar op. De supermarkt is 24 uur per dag geopend! Er is ook nog een kleinere supermarkt op campingveld 5.

Timetable tool
Heb jij de timetable al bekeken? Je kunt hem nu exclusief bekijken in de Defqon.1 app. Sla al jou favorieten op, creëer zo je eigen timetable en print ‘m uit of deel ‘m op je social media kanalen! Je kan zelfs een alarm zetten zodat je je favoriete shows niet hoeft te missen!TV Lounge
Snurkt je tentgenoot zo hard dat je de slaap niet kunt vallen? We hebben een oplossing voor je. Chill hem in De TV Lounge op de camping waar je de meest bizarre video’s kunt checken.

Verlaten van de camping
Wanneer je op de camping verblijft, mag je het terrein verlaten wanneer je maar wilt. Je wordt iedere keer opnieuw gefouilleerd wanneer je de camping betreedt. Het meenemen van drinken is alleen de eerste keer dat je de camping betreedt toegestaan, dit is max. 4,5 liter per persoon. Eten mag je onbeperkt meenemen.

Walibi korting
Wil je Walibi op een andere dag bezoeken? Het is ook mogelijk om tickets met korting te kopen via de speciale Defqon.1 Webshop.

Water barren
Kraanwater is voor iedereen! Daarom plaatsen we op Defqon.1 waterbarren, waar je gratis lege flessen of bidons kunt vullen. Heb je geen lege fles of bidon, koop dan een Defqon.1 waterzak. Deze kun je gemakkelijk vastmaken aan je broek of riem zodat je ‘m niet verliest. Natuurlijk kan je ook water halen bij de toiletten, dit is gewoon schoon drinkwater.

Weer
Niets is zo veranderlijk als het weer. Zorg dus dat je genoeg warme kleren bij je hebt. Extra kleding kun je overdag in een kluisje bewaren. Je mag een paraplu meenemen, maar alleen een klein opvouwbaar model.

Let op jezelf. En op een ander…
Een weekend feesten doet meer met je dan je denkt. Kom daarom goed voorbereid naar Defqon.1 toe. Drink en slaap genoeg en houd er rekening mee dat het ’s avonds en ‘s nachts koud kan zijn. Tot slot is ons motto altijd ‘samen uit, samen thuis’, let dus op je vrienden en elkaar!

Reageren