Hard News
Door Hard News

Sinds 2011 zijn de brouwers van Het Stuiterbal bezig met een geheim concept. Na jaren van proeven, katers en krankzinnige experimenten opent de brouwerij voor één dag haar poorten. Een bonte stoet uitbundige feestvierders zal deze dag voorbijtrekken om dit feest te vieren.

Laat je verbazen in de Brewery of Lunacy, waar de hardste & meest rauwe bierstijlen gebrouwen worden. Met B-Front vs Phuture Noize, Frequencerz, Ran-D, Ruthless, Luna vs Deepack, D-Block & S-Te-Fan, Sound Rush, Ransom, Galactixx, MC DV8 en MC Villain zijn de juiste ingrediënten aanwezig voor een perfect getapt biertje.

Experimenteer met andere stijlen in het Crazy Lab, gehost door Rave van Fortuin. Charly Lownoise,
Dio (live), Rave van Fortuin, Fab X Paans, Puinhoop Kollektiv, Capital Candy, Chimp en Sebastian Bronk
zullen de meest crazy partytricks afvuren en de tent omtoveren tot een schuurtent van gekkighed.

Als je compleet gestoord wordt van deze sounds kun je lekker doorzakken in het Proeflokaal. Samen met Tommy Santo proef je hier de smaak van het Noord-Brabantse carnaval. Loop de polonaise tijdens optredens van Lamme Frans, John West, Jeffrey Heessen, Jordy van den Boer, Peter Loree en Jeroen Rommers.

Tussendoor is er genoeg ruimte om een goede bodem te leggen in de Bedrijfskantine. De brouwers verwelkomen je graag op 12 februari 2018 in de Brewery of Lunacy. Een brouwerij met Brabants karakter.

Toegangskaarten zijn te koop vanaf zaterdag 11 november om 13:00 via: www.hetstuiterbal.nl/kaarten.

Facebook: www.facebook.com/hetstuiterbal
Instagram: www.instagram.com/hetstuiterbal
Twitter: www.twitter.com/hetstuiterbal
Spotify: https://open.spotify.com/user/het_stuiterbal
Soundcloud: www.hetstuiterbal.nl/het-stuiterbal

Reageren