Rik Houwers
Door Rik Houwers

Gisteren kwam een foto online waarop te zien was dat Hard Driver en Wildstylez samen in de studio zaten om een collab te maken. De track zal te vroeg komen om op X-Qlusive Ran-D te worden gedraaid. Wel kunnen we een combinatie van twee verschillende stijlen verwachten, aangezien Hard Driver meer naar de raw neigt en Wildstylez meer naar de euforische kant van hardstyle.

Joram Metekohy, oftewel Wildstylez, was de laatste maanden flink in het nieuws. Hij stond samen met Headhunterz op Qlimax als Project One. Na jarenlange afwezigheid was de ontvangst overweldigend voor ze. De laatste tijd is Joram ook regelmatig weer te zien op feesten waarbij de classics centraal staan. Met classics als ‘Clubbin”, ‘Life’z a Bitch’ en ‘Tonight’, die hij samen met Noisecontrollers en Headhunterz maakte, is het niet verrassend dat Joram op deze feesten staat.

Freek van Kempen, oftewel Hard Driver, is een artiest die al een lange tijd deel uitmaakt van de hardstyle scene. In het begin van zijn dj/producer carrière stond Freek op het podium met een motorhelm op, om zo zijn identiteit geheim te houden. In februari 2013 besloot Freek om zijn identiteit bekend te maken en werd bekend dat hij de jump/freestyle dj Fenix was. Sindsdien heeft Freek zich volledig gericht op het maken van hardstyle en maakt hij tegenwoordig deel uit van de live-act Public Enemies, samen met Digital Punk. Ook maakte hij deel uit van het duo Ambassador Inc. samen met Coone.

De track kan de titel ‘Get Wild Go Hard’ gaan dragen. Het is niet duidelijk of dat ook echt de titel wordt, maar beide artiesten gebruiken het als een hashtag. Ook is nog niet bekend wanneer we de track kunnen verwachten.

Wildstylez x Hard Driver

Reageren