Juno Coolen
Door Juno Coolen

Op de officiële Facebook van Radical verscheen vandaag een bijzondere video. Met trots meldt Radical dat hij een wereldpremière heeft tijdens Militant Mayhem genaamd The Radical Experience. Voor het eerst óóit kan je tijdens het uitverkochte evenement staan naast je favoriete DJ’s tijdens hun sets door middel van een Virtual Reality(VR) bril. Op het terrein van Militant Mayhem zal een pop-up stand aanwezig zijn waar je gebruik kan maken van de VR brillen.

Dit zal ongetwijfeld zorgen voor een unieke ervaring waarbij je kan genieten van de show vanuit een ander perspectief. Genieten van duizenden mensen die compleet uit hun plaat gaan en ervaren hoe het is voor een DJ om achter de decks te staan. In de video is te zien hoe dit er uit gaat zien.

De laatste tijd wordt er steeds meer gebruikt gemaakt van Virtual Reality. Deze ontwikkeling zal de komende tijd een enorme toevoeging zijn voor de hardstyle wereld zoals bij Militant Mayhem. Al eerder kondigde Reverze aan om te gaan werken met een VR bril waarmee de aftermovie naderhand in 3D bekeken kan worden.

Reageren