Wouter de Vink
Door Wouter de Vink

Volgende week zaterdag zal de militaire vliegbasis Twenthe alweer voor de derde keer het toneel vormen van AIRFORCE Festival, het event waar zes verschillende hardere stijlen samenkomen. Hier treden meer dan 80 artiesten op tussen alle verlaten bunkers, vliegtuigen en bossen op één van de zes verschillende stages. De timetable voor Unified Demolition is inmiddels bekend gemaakt, bekijk deze hieronder.

De voormalige luchtmachtbasis in Enschede heeft op meerdere momenten een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis en is sinds een aantal jaren verlaten. De aanwezigheid van F16 shelters, een brandweerkazerne, de officiersbunker en de in het oog springende verkeerstoren zorgt voor een zeer bijzondere setting die perfect past in het plaatje van AIRFORCE Festival. Hier krijgen de tienduizenden bezoekers zo’n beetje alle grote namen uit de hardcore, raw hardstyle, freestyle, early, uptempo, industrial, frenchcore en terror voorgeschoteld op een unieke locatie. Artiesten als Angerfist, Radical Redemption, Sefa, D-Sturb, Miss K8 en vele anderen komen met één gezamenlijke missie naar Enschede: Unified Demolition. 

AIRFORCE Festival onthult timetable en floorplan voor Unified Demolition

AIRFORCE Festival vindt plaats op zaterdag 4 augustus 2018. Voor tickets en meer informatie, ga je naar de officiële website van het evenement.

AIRFORCE Festival 2018 timetable

AIRFORCE Festival 2018 floorplan

The official AIRFORCE 2018 anthem by Nosferatu & Public Enemies

Omslagfoto via website Art of Dance

Reageren