Timo van Dommelen
Door Timo van Dommelen

De Jonge Italiaanse raw hardstyle DJ Unresolved heeft veel aan populariteit gewonnen de afgelopen jaren. Hij is aanwezig op zo’n beetje alle grote feesten van het jaar en is een echte publiekstrekker geworden voor de raw liefhebbers die net van een tandje harder houden. De interesses van Unresolved liggen echter niet alleen in de hardstyle. Hij is namelijk ook een groot fan van uptempo hardcore en laat via social media weten hier werk van te gaan maken.

“Beside hardstyle/rawstyle i’m a big fan of uptempo hardcore music. There is something in this genre which fascinates me and sometimes i can express, with this kind of music, my feelings, so i decided to start another chapter in my personal life. With creating this new alias I can express myself musically at 360°, no rules, can be 180bpm ,can be 200 and can be 240, i really appreciate a lot the support i had with Hardstyle in such short period of time and i hope you will keep me supporting aswell in this “new” adventure.”

Het nieuwe alias dat Unresolved gaat gebruiken voor deze act heet UKR Resistance. Deze naam zal te maken hebben met de roots van Unresolved, want hoewel de man een Italiaanse nationaliteit heeft, is hij opgegroeid in oekraïne en is hij vervolgens verhuisd naar Italië toen hij 13 jaar oud was.

ukr-resistance
Unresolved fans, wees niet getreurd, hij zal niet stoppen met het produceren van hardstyle. Via zijn Instagram account geeft hij aan elke dag in de studio te zitten om muziek te produceren en dat hij kei hard gaat werken om beide projecten verder te ontwikkelen.

Foto: Unresolved

Reageren