Nina van Zelst
Door Nina van Zelst

Supersized Kingsday staat al jaren bekend als het grootste hardere stijlen festival op Koningsdag, en ook dit jaar staat B2S weer compleet in oranje stijl voor je klaar. B-Front, E-Force, Partyraiser & vele anderen zullen namelijk 9 uur lang je woonkamer in een feestje veranderen tijdens de Supersized Kingsday livestream! 

LEES OOK: B2S presenteert ‘Home Sessions’: “7 dagen, 7 streams, we’ve got you covered!”

Door de uitbraak van het coronavirus zijn alle events in Nederland tot 1 juni verboden, wat betekent dat ook alle Koningsdag feesten afgelast zijn. Er zijn verschillende organisaties die een livestream opzetten voor festivals die geannuleerd zijn en gelukkig komt B2S met een oplossing voor alle liefhebbers thuis: de Supersized Koningen B-Front, DJ Jantje, E-Force, Panic, Partyraiser, The Pitcher, Zany en Spitnoise zullen 9 uur lang ieder een ander genre binnen de hardere stijlen door je woonkamer knallen in de SSZDKD livestream. Bekijk hieronder de timetable.

Dit is de Supersized Kingsday livestream timetable:

12:00 – The Pitcher – Hardstyle Classics
13:10 – DJ Jantje – Hollands Glorie
14:15 – Panic – Hardcore Classics
15:20 – Zany – Freestyle
16:25 – B-Front – Hardstyle 
17:30 – E-Force – Raw
18:35 – Partyraiser – Hardcore
19:40 – Spitnoise – Uptempo

“De Nationale feestdag ter ere van onze Koning mag natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan”

De Supersized Kingday livestream start maandag 27 april om 12:00. Ook vanuit thuis kun je online inschakelen op de stream, waarvoor de organisatie later met meer info komt. “Zorg wel dat je je oranje outfit aan hebt voor het sfeertje!”

De nieuwe editie van Supersized Kingsday Festival zal plaatsvinden op 27 april 2021, om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws kun je de socials van het event in de gaten houden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door B2S (@officialb2s) op

Omslagfoto via officiële website B2S

Reageren